Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önlemlerini Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Hoşlandığın bir kişi ile alakalı hayaller kurmak, normal bir adım atıp o kişi ile konuşmaktan daha keyifli gelebilir bugün. Hayal alemlerine çok fazla dalarak beklentilerini şekillendirmemeye çalış.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Seyahat etmeyi düşünecek kadar para biriktirdiğini düşünürken bugün biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Maddi konuları düzene sokmak için biraz çaba göstermen gerekebilir bugün.

Acı yiyeceklere tutkun artabilir bugün. Ancak çok fazla acı yememeye çalışmalı ve durumu dengelemelisin. Yoksa daha sonra sindirim sistemine sıkıntılar yaşatabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Onlarla bir aradayken fazlaca para harcaman söz konusu. Ancak önceliği kendi mutluluğuna ve keyfine vermen bugünü çok daha güzel geçirmeni sağlayacak. O yüzden ufak hesaplar yapma.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün manevi olarak kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Olayların üzerinize geldiğini düşünüyorsunuz. Bu konuda bir şeylerin yapma zamanının geldiğini anlayacak ve harekete geçeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için attığınız adımların diğer insanlara da faydalı olduğunu görerek mutlu olacaksınız.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşin ile ilgili olarak yeni önlemler alıyorsun, bu önlemler yaşadığın problemleri karşılamayabilir. Ev ile alakalı tadilat sıkıntılarında arkadaşından yardım isteyebilirsin. Eğer çocuk sahibi olan bir Kova burcuysan, bugünlerde onların moralini yüksek tutmak için çaba göstereceksin.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim konularda bir takım yorgunluklar yaşadınız. Son dönemde sağlık sorunları sizi oldukça yıprattı. Şimdi bugünden itibaren yeniden ayağa kalkıyor ve yeni adımlar atıyorsunuz. Finansal konularda özlem duyduğunuz bazı özgürlüklere yeniden kavuşabilirsiniz. Ekstra beklediğiniz ödemelerinizi alabilirsiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gün boyunca gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev işlerine zaman ayırabilirsin. Veya evi de düzgün çalışmayan şeyleri tamir etmek isteyebilirsin. Yaşam alanını daha sağlam bir hale getirmek için çaba ve para harcaman olası.

15 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, söyledikleriniz ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz konusunda mutlak özgürlük arayışının tadını çıkarabilirsiniz. Ancak bu yaklaşım, paylaştığınız bir şey planladığınızdan daha fazla herkese açık hale geldiğinde test edilebilir. Muhtemelen korktuğunuz şekilde yok edilmeyeceksiniz, ancak daha karmaşık bir sorun ortaya çıkabilir. Birileri size kızgın olsa bile hayatın devam ettiğini keşfederseniz, onlar için sandığınız kadar önemli olmadığınızı düşünerek sarsılabilir ve endişelenebilirsiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal olan her şey ilginizi çekiyor. Fakat, özgürlükçü duygularınızla birlikte bunu başarabilmeniz zor görünüyor. İş yaşantınızda bazı dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar katedecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizde ki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Kova’lar bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir ve ilerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

15 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>