Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranızdaki duyguların derinliğini keşfedeceğiniz sakin bir gün olacak. Birbirinize olan güveniniz artabilir ve birbirinizden ne beklediğinizi belirleyebilirsiniz.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

İnsanları tanımada zorluk çekmiyorsun. Bugün parasal konularda sana yanlış yapabilecek olan insanları fark edebileceksin. O yüzden algılarını açık tut ve gereksiz masraflardan kaçın.

Vücudun, sinyallerini rüyalar ile veriyor olabilir. O yüzden rüyalarına dikkat etmelisin bugün. Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için gerekenleri rüyanda görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygular ağır basınca bazı şeylerden kaçabiliyorsun. Bugün böyle bir kaçış sana zarar verebilir. Duygularınla yüzleşmeli ve her şeyi olduğu gibi kabullenmelisin. Bunu yapabilirsen günün çok daha rahat ve güzel geçecek.

12 Şubat 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bu sabah kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bazı işlerin üst üste yığılmasına izin vermiş olmanız çok olası olsa da, bugün hangi görevlerin tamamlanması gerektiğinin stresine çok fazla kapılmamaya çalışın ve bunun yerine bunları birer birer listenizden çıkarmaya odaklanın. Gün içinde çıldırırken fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın ve bir saatin baskısını hissetseniz bile kısa molalar vermeye dikkat edin.

12 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde yarım kalan işleri düzene sokmak için zamanın kıymetli olduğunu fark ediyorsun. Yalnızlık hissi bugünlerde iyice kafanı karıştırıyor. Sıcak bir bakış ve dertleşecek bir gönül yoldaşına ihtiyacı duyabilirsin. Hafta sonu tarifesini açacak ve sadece kendinle ilgilenmek isteyeceksin.

12 Şubat 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğinizin, işlerinizin yoğunluğu bütün gününüzü alabilir. Bugün görüşmelerinizde duygusal derinlik aramak yerine yüzeysel bir bakış açısıyla hareket etmelisiniz. Yorgunluk ve içselleştirme motivasyonunuzu düşürebilir.

12 Şubat 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

12 Şubat 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

12 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine öncelik vermen bir lüks veya şımarıklık değildir. Bazen insanın önce kendini kurtarması gerekir. O oksijen maskesini kendine bağlamadan başkasına yardımcı olamayacağını fark etmen gerekebilir yani. O yüzden bugünü kendine ayırabilirsin.

12 Şubat 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz şu anda zor bir konuya odaklanmış olabilir ve muhtemelen bunu kendi yönteminizle çözmek için mahremiyet isteyeceksiniz. Bununla birlikte, benzer bir zorlukla mücadele etmiş tek kişinin siz olamayacağınızı hatırlamak sizi rahatlatabilir. Aynı gemide olan birini kişisel olarak tanımıyor olsanız da, konuyla ilgili bir kitap okumak veya çevrimiçi arama yapmak, yalnız olmadığınızı doğrulamanızı sağlayabilir ve potansiyel olarak size denemek için bazı stratejiler sağlayabilir!

12 Şubat 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Özgüveniniz mükemmel.

12 Şubat 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

12 Şubat 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Hobi, çocuk, aşk konularında iletişim sorunları gerçekleşebilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

12 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize ayak uydurmak adına, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz veriyorsunuz. Bu davranış biraz riskli. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. İşlerinize hakimsiniz. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

12 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>