Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Bulmada Hızlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için farklı fikirler üretebilirsin bugün. Bu kişinin ilgisini çekmek kolay olmayacak ancak bu süreçte neler yapabileceğini çok iyi öğreneceksin.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Seni tanımayan kişilerle parasal konularda yol alman bugün zor olabilir. Konu paraya gelmeden önce karşındaki insanı daha dikkatli dinlemen gerekecek. Böylece hem zaman kazanabilir hem de atacağın adımları daha dikkatlice planlayabilirsin.

Fiziksel sağlığının yanında zihinsel olarak da kendinle barışık olman gereken bir gün. Kendine çok yüklenebilir ve enerjini gereksiz yere düşürebilirsin. Bu negatif etkiyi atmak için açık havada daha fazla vakit harcamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların senden faydalanmaya çalıştığını fark edebilirsin bugün. Bu konu yüzünden günün büyük bir kısmını gergin olarak geçirebilirsin. Ancak isteklerini elde etmek için azimli olacaksın ve bu kötü enerjili insanlarla fırsat bırakmayacaksın.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bu sabah kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bazı işlerin üst üste yığılmasına izin vermiş olmanız çok olası olsa da, bugün hangi görevlerin tamamlanması gerektiğinin stresine çok fazla kapılmamaya çalışın ve bunun yerine bunları birer birer listenizden çıkarmaya odaklanın. Gün içinde çıldırırken fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın ve bir saatin baskısını hissetseniz bile kısa molalar vermeye dikkat edin.

12 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşmek istemediğin problemler ile bu günlerde yüzleşebilir, hızlı çözümler bulmak isteyebilirsin. Günün genelinde sessizliğini koruman dikkatini çekebilir. Sevdiğin insanlarla olur olmadık meseleler yüzünden tartışabilir, önemsiz sorunları gözünde çok büyütebilirsin. Evde bitmeyen işler yüzünden birilerine karşı tavırlı olabilirsin.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz insanlar ve konularla ilgilenebilirsiniz. Bunu yaparken sizin gördüğünüz karşılığı da düşünebilirsiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli olabilir ama bu bedeli hangi koşullarda ödeyeceğinizi iyi bilmelisiniz, bu sizi ve hayallerinizi her zaman dinç tutar.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular tüm gün boyunca gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız programlarda gelişmeler olabilir. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizle ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir konuşmadığınız bir komşunuz ya da akrabanız, sosyal bir etkinliğe birlikte katılmayı teklif edebilir. Buna vakit ayırın çünkü bu vesileyle, normalde karşılaşmayacağınız bazı kapılar önünüze açılacak. Her tür ilişkiniz iyi gidiyor olmalı ve bu romantik meseleleri de kapsıyor. Eğer hayatınızda biri varsa, daha da yakınlaşacaksınız. Eğer yoksa, yeni ve heyecan verici birinin hayatınıza dahil olmasına hazır olun.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yorgun ve halsiz görebilirsin. Buna rağmen günlük işlerini ihmal etmemelisin. Sıkıntılı durumlarda yardım istemekten çekinmemek senin için önemli olacak. Yanındaki insanların yardımı iyi hissetmeni sağlayabilir.

13 Şubat 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir sırrı saklamak şu anda dikkatinizin çoğunu tüketebilir. İnsanlara, aklınızdaki her şeyi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ne yazık ki, en azından bir dereceye kadar göz önünde olmaktan kaçınmak imkansız olabilir. Söyledikleriniz veya söylemedikleriniz, olayların buradan nasıl gelişeceği konusunda çok önemli olabilir. Dürtüsel olarak ağzından kaçırmak yerine mesajınızı önceden düşünmeye çalışın.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerlerken güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Hobi, çocuk, aşk konularında iletişim sorunları gerçekleşebilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

12 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 46" R
Ay
Başak
20° 44' 48"
Merkür
Koç
17° 05' 46"
Venüs
Koç
18° 44' 32"
Mars
Balık
22° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 55"
Uranüs
Boğa
21° 47' 19"
Neptün
Balık
28° 35' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 15"
Lilith
Başak
22° 14' 05"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>