Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz.

Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Harcamalarınızı biraz daha kısmanız Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. gerekiyor.

Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor. Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Yay burcunda hareket etmeyi sürdürüyor. Sizler için bugün yine şanslı bir zaman dilimi olabilir. Özellikle gündüz oluşan Merkür ve Neptün arasındaki uyumlu kontak sayesinde hem çalışma hayatınızı hem sağlığınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Akşam olmasıyla aktif olan Jüpiter-Neptün karşıtlığı nedeniyle dostlarınızdan gördükleriniz sizi yaralayabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küslükler son buluyor!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Keyifli ve şanslı bir gün seni bekliyor. Bir süredir beklediğin hukuki ya da devlet kaynaklı bir olayın sonucunu bugün alabilir ve istediğin gibi sonuçlandığına şahit olabilirsin. Gökyüzü iletişim kapılarının sana sonuna kadar açık olacağına işaret ediyor. Hayatında yer edinen kişilerle ilgili konular bugün gündemini oluşturuyor. Eğer ilişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan ailelerle ilgili konularla iç içe olabilirsin. Aile bağlarının güçlendiği bu günlerde aile içi küslüklere bir çözüm getirebilirsin. Yakın arkadaşının ilişkisinde yaşadığı sıkıntı canını sıkabilir. Arkadaşının güçlü olmasını sağlamak için elinden geleni yapacaksın.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Farklı yollar deneyerek ve yeni planlarınızı yaparak kendinizi motive ediyor olmalısınız.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak güzel olabilir. Gelecek hedefleriniz, istekleriniz üzerinde daha çok hayal kurabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüzün artacak ve sevdiklerinizi şaşırtacaksınız. İnsanlar sempatinizden kolayca etkileniyorlar ve bu da sizi mutlu hissettiriyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; gruplar içinde aktif ve katılımcı olacağın bir süreçtesin. Yabancılar, eğitim ve medyayı ilgilendiren konularda kendini geliştireceğin fırsatları iyi değerlendirmeli, heyecanla hareket etmek yerine kararlarını ufkunu genişletecek şekilde vermelisin. Romantik ilişkilerde beklentiler artabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda zorluklar çekiyorsunuz. Kova burçları bir süredir sıkışıklar. Sosyalleşmek ve aşk üzerine kurulacak bir yaz sizleri bekliyor. Kalbiniz henüz kıpır kıpır olmadıysa, dikkatinizi vermiyorsunuz demektir. Çevrenizde size dikkat eden çok insan var.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki sıcak atmosfer sizin estireceğiniz rüzgarla daha geniş alanlara yayılır. Fakat pot üstüne pot kırma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. O yüzden konuşmadan önce kullanacağınız kelimeleri seçerken ekstra özen gösterin. Düşüncesiz davranışlarda bulunmayın. Sakarlıklara dikkat edin. Zira dikkatsizlik sonucu canınız yanabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>