Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerin Gündeminde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konusunda karamsar kalırsan eğer bir şeyler negatife gitmeye çok açık olacak. O yüzden olaylara senin nasıl yaklaştığın önem kazanabilir. Karşına çıkan olaylarda hemen kötü düşünmemelisin. Sevdiğinle kafa kafaya verip olaylardan ders almak senin için iyi olabilir bugün.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bugün harcama planlarında değişim olabilir. Yakınındaki insanlar senin yardımına ihtiyaç duyabilir mesela, beklenmedik harcamalar çıkabilir. Birikimlerini tehlikeye atmadan yardımcı olmanın yollarını arayabilir ve bir orta yol bulabilirsin.

Bugün her şeye karşı olumlu yaklaşmak sağlığına da iyi gelecek. Kafanı gereksiz düşüncelerle meşgul etmeyip zihne yorulmamayı tercih edebilirsin o yüzden. Yürüyüşü ihmal etmemen de önemli bir detay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe dair umutlarından hemen vazgeçmemelisin. Hayat kaygı ve endişeyle geçirilemeyecek kadar değerli çünkü. Aklındaki sorulara cevap bulmak için de yakın çevrenden destek alabilirsin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, Ay'ın Yay burcundaki hareketliliği ve Jüpiter ile oluşturduğu bağlantı sosyal hayatınıza bir renklilik oluşturacak. Özellikle bugün sevdiklerinizle zaman geçirmeye ve iç sesinizi dinlemeye dikkat edin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya yoğun tempoyla giriş yapacaksın. Tam elimdeki işleri bitirdim derken, bir anda başka işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Kariyerinle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Beklediğin terfi haberi kapını her an çalabilir. Bugün su burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma seyahat ve tatil planlarını karşına çıkartabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlangıç yapmak için sorumluluk almanızın gerektiğinin farkındasınız. Aldığınız her sorumluluk size zorluklarla birlikte kolaylıkta getirecektir ve kendinize geliştirerek büyümenize neden olacaktır. Çıktığınız yolculukta kişisel gelişiminize önem verin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hedefleriniz için daha hızlı ilerlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde yaşanan gerginlikler keyfinizi kaçırabilir. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün ortasında duygusal paylaşım içinde olacağınız birilerini arayabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Mesleki ve diğer dış ilişkiler hususunda diplomasi hususunu ortadan kaldırabilir söylemlerin ucunu kaçırabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mucizelere inanmayı seviyorsunuz ve yıllardır başınıza böyle şeyler geliyor. Bugün, koruyucu meleğinizin size bir mesaj vermeye çalıştığını düşündüren olaylar yaşayabilirsiniz. Radyoda duyduğunuz şarkılara ve kulak misafiri olduğunuz sohbetlere dikkat edin. Bir mesaj tuhaf bir yolla size ulaşabilir ve bu hayatınızda bir şeyi daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir dizi kaynaktan gelen paranın moralinizi yükseltmesi muhtemeldir. İş yerindeki yeni bir çalışan muhtemelen omuzlarınızdan önemli biryükü alacaktır. Yakınlarınızdan birinin özel bir gününü kutlamak için bir araya gelmek göründüğünden daha da iyi bir etki yaratabilir. Bu kalabalığın içinde size oldukça iyi gelecek biriyle yakınlaşmanız muhtemeldir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pazartesi’nin enerjileri Ay tutulmasından dolayı zorlayıcı. Kariyer alanınızda krizler yaşayabilirsiniz. Bunu bir şeyleri dönüştürme yönünde itici kuvvet olarak değerlendirin. Bir karar alıp önünüze bakabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, tepkilerinizi ve düşüncelerinizi saklama gereği duyacaksınız. Yakın çevrenizde dostlarınıza gizemli davranışlar sergileyerek karşı tarafın fikirlerini öğrenmeden, açıklama yapmaktan kaçınıyorsunuz. Planlı davranışlarınızın, yanlış anlaşılmasından çekinmiyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>