Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Standartlarını Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın, birlikteliğinize gereken önemi verecek ve sahipleneceksiniz. Kişisel sorunlarınızı bir kenara bırakacak ve birlikteliğinizin nasıl daha iyiye gidebileceğini düşüneceksiniz. Kendinizi daha da iyi hissedebileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Duygusal olarak da sorun yaşamıyorsunuz.

Mesleki açıdan kendinizi güvende hissetmek adına girişimlerde bulunacaksınız. Zamanınızı değerlendirmekte sorun yaşamayacağınız bir gün sizi beklemekte. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Ayrıca, ufak tefek engellemeleri de kendinize dert edinmemeye çalışın.

Maddiyata dayalı konularda önceliğiniz kendinizi güvence altına almak olabilir. Bu nedenle, kendinizi denetim altına almak isteyeceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece herhangi bir sorun ve sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir gün olabilir. Ne hissedeceğinizi ve bu hisle nasıl hareket edeceğinizi bilemediğiniz durumlarda bunu partnerinizle paylaşmalısınız. Size karşı taraftan bakan biri sizde neler olduğunu daha iyi görüp size yol gösterebilir.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyaşamınızda karşınıza beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları iyi değerlendirerek kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle iletişiminiz bugün oldukça keyifli olacak, birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru yakalayabilir ve ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye devam edin ve düzenli egzersiz yapmaya çalışın.

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Standartları yüksek bir hayat yaşamak istiyorsun. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceksin. Herkes gibi bir hayat yaşamak istemiyorsun. Yurtdışı planları yapan Kova burcuysan, vizenle ilgili birtakım problemler yaşayabilirsin. Sorunları hızlı bir şekilde çözmeye çalışsan da tatilini iptal etmek zorunda kalabilirsin.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev alışkanlıklarınız değişebilir. İşiniz, duygularınız, ihtiyaçlarınız gibi pek faktörün etkisi sizi bazı düzenleme, tadilat ve değişiklik işlemlerine sevk edebilir. Lüks ve konforun pahalı eşyalarla değil, sizi rahat ettiren seçeneklerle yaşanacağını unutmayın.

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiye daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Gizli kalan konulara dikkatinizi verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalın.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni bir partnerle tanışmak, onunla mutlu ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamak için oldukça uygun bir gün. Mutluluk oldukça yakınınızda.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini toparlamak için biraz yalnız başına kalmak sana iyi gelebilir bugün. Bir süredir devam eden bir koşuşturma ve yorgun bir ruh hali içerisindeysen bugünü kendine ayırmalısın. Sakin kafa ile düşünmek bazı şeyleri daha rahat görmeni sağlayacak.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün tamamen iletişim şeklinizle ilgili! Sadece ekstra zeki ve anlayışlı olmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda dinlemeye, anlamaya ve yardım etmeye de daha istekli oluyorsunuz, böylece bir bağ kurmanıza veya bir arkadaşlığı güçlendirmenize yardımcı oluyorsunuz. İyi tavsiyeler verebilirsiniz. İnsanların da hızlı bir tepki vermek yerine düşündüğünü ve yanıt verdiğini göreceksiniz, bu da daha akıcı ve faydalı bir sohbete olanak tanır. Her şey mükemmel gitmiyor ancak bugünün enerjileri durumları lehinize çevirmenize yardımcı oluyor.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gün içindesiniz. . Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularına odaklanabilirsiniz ve toplumsal konularla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçen can sıkıcı olayları fazla dert etmeyin. Çünkü, bunlar çok kısa bir zamanda çözüme ulaşacak. İşinizde kendinize güvenmenin artık zamanı geldi. Her konuda çevrenizdekilerden üstün yanlarınızın farkına vararak bu doğrultuda hareket etmelisiniz. Gayretlerini, patronunuzun sözünden kaçmıyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Ufak bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 53" R
Ay
Balık
02° 43' 07"
Merkür
Koç
18° 09' 46"
Venüs
Boğa
04° 18' 28"
Mars
Koç
01° 47' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 05"
Satürn
Balık
16° 48' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 08"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:26

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>