Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Bazı konularda çekingenliği bırakıp daha atak davranmanızda yarar var. İpler başkaların eline bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatinizi tek bir noktaya odaklamanız, sorun yaşatan bir konunun tamamını değerlendirebilmenizi engelliyor. Oysa oldukça ilgi çekici ayrıntıları yakalamanız çok mümkün. Bu sıralar kararlı bir görüntü vermenizde belli yararlar var. İletişim trafiğiniz birdenbire artabilir ve birden çok konuyla aynı sırada ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:41 Neptün yönetimindeki Ayın güçlü ışığıyla güne uyanıyoruz. Gün boyu Balık burcunda ilerleyecek Ay, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız. Size doğru yönelen güzellikleri buyur ediniz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, güne uyanırken yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğunu hatırlayalım. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, sorunlardan uzak kalma arzumuzun göstergesidir. Bize bir şeylerin hatırlatılması veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canımızı sıkar. Fakat bunlarla yüzleşmemiz gerektiğinin farkına varırız. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, parasal konular üzerinde derinlemesine düşünmemizi sağlıyor, güvence arzumuzu yükseltiyor. İyi şartlar altında yaşamak ve geleceğimizi garanti altına almak isteyebiliriz. Maddi meseleler hassas noktamızı oluşturabilir. Alışkanlıklarımızı sıkıca sarılabiliriz. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal açıdan oldukça zengin bir gün. Yeni çevre, yeni fikirler geliştirmene yardımcı olacak.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem finansal konularla hem de sosyal çevrenizle ilgili konularda bazı kararsızlıklar ve düşüncelerinizde gelgitler yaşayabilir, kendinizi kabuğuna çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Karar veremediğiniz hiç bir konuda aceleci davranmadan hareket etmek size uzun vadede kazanımlar sağlarken, aceleyle verilmiş kararların pişmanlığını bir ömür boyu yaşamanız mümkündür. Bu nedenle bu aralar beklemede kalmak daha yararlı olacaktır. Ayrıca sosyal çevrenizin ilişkinize dair düşüncelerini samimiyetsiz bulabilir, bu düşüncelere şüpheyle bakabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin kişisel olarak hassasiyet gösterdiğiniz konulara vurgu yapıyor. Kendi imajınızda bir takım yeniliklere gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Geliştirmek istediğiniz becerilerinizle de uğraşmak için güzel zamanlar. Borç verirken iyice düşünmeden hareket etmeyin.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve özel yaşamınızda yaşanacak şanslı gelişmelere işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili uzun zamandır emek verdiğiniz her şey hak ettiği değeri görecek ve sizlerin popülaritenizi yükselterek maddi manevi zenginlikleri sizlere getirecektir. Bu süre içinde mesleğinizle ilgili yapacağınız her şey size uzun vadeli başarı getirecek ve kalıcılık sağlayacaktır. Sizler sahip olduğunuz kararlılık ve sabrınızla her şeyin üstesinden gelebilecek güçlü insanlarsınız. İlmek ilmek dokuduğunuz hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu süreçte hedeflerinizi yükseltin. Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor ve sizin sıradışı, yenilikçi, marjinal ve normların dışında tavır ve yaklaşımlarınızı daha çok ortaya çıkabilir. Ancak bunu yaparken akıl, mantık, sağduyu ve bilgi sınırlarının ötesine taşmadığınızdan emin olmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

16 Şubat yakınlarında (+, - 3gün) doğduysanız hayatınızda çok önemli değişimler oluşabilir. Bu tutulma sizi parlatabilir ve yaptığınız işlerde size büyük başarı verebilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim kazancınızda az ama sağlam bir artış meydana gelmesine neden olur. Buna göre yapacağınız harcamaların takibini daha kolay yaparsınız. Gönüllü kuruluşlarla yapacağınız projeler bu dönemde ses getirir. Ayrıca uzun zamandır hazırladığınız yaratıcı bir projeyi toplum yararına uygulamaya bu dönemde başlarsınız.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 29' 48" R
Ay
Akrep
06° 46' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 23"
Venüs
Koç
23° 29' 09"
Mars
Balık
25° 01' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 31"
Satürn
Balık
16° 01' 07"
Uranüs
Boğa
22° 00' 08"
Neptün
Balık
28° 43' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 38"
Lilith
Başak
22° 39' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>