Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çizgilerini Çiziyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve sorumluluklarını yerine getirmek için elinizden geleni yapmalısınız. Çok daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda kendinizi frenlemeye çalışın. Elinize geçen maddi gücü daha iyi değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakıma, dış görünüşe ve insanları etkileme konularına fazla zaman ayırabilirsiniz. Parlamak sadece ışıkla değil o ışığı yansıttığınız yerle ve konuyla da ilgilidir. Kendinize yeni ilgi alanları bulmak, özgünlüğünüzü yansıtacak projelerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Kova burcu için bugün ilişkilerin ön planda olduğu bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanlarla iyi bir bağ kurabilir vebirlikleri için uygun ortamlar yaratabilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal olarak da dengeleyici bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp içsel çatışmaları çözebilirsiniz. Duygusal açıdan istikrarlı olmak ve hislerinizi açıkça ifade etmek önemlidir. Kendi hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere odaklanmak için bugün ideal bir fırsat olabilir. İyi bir enerjiye sahip olmanızla birlikte, yaratıcılığınızı da ortaya çıkarabileceğiniz bir dönemdesiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

16 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs, burcun geçiyor. İkili ilişkilerinde yaşadığın sorunlar bir bir çözülmeye başlıyor. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını korumakta zorlanıyorsun. İlişkisi olan Kova burcuysan, sorunlarınızın sebebinin çevrenizdeki kişiler olduğunu öğrenebilirsin. İlişkine kimsenin karışmaması için çizgilerini net bir şekilde belli edeceksin.

16 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek bulamadığınız yer, aynı zamanda size ne yapmanız gerektiğini gösterecek yerdir. Yüksek beklentiler içinde olmak bunu görmenizi engelleyebilir. Ulaşılabilir hedefler koyduğunuzda, tahmin ettiğinizin daha da ilerisine ulaşmanız daha kolay olacaktır.

16 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde İşten gelen paralar olabilir. Sanatsal konulara yoğunlaşabilirsiniz.

16 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi ve enerjik hissedebilirsiniz. Özellikle farklı kültürlerden insanlarla bir arada bulunmak ve vizyonunuzu genişletmek size çok iyi gelebilir.

16 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun durumları analiz etmek ve yeni kararlar almak için güzel bir gün. Elde edeceğin yeni bilgileri dikkatle değerlendirebileceksin. Bu durum, geleceğin için çok daha güzel kararlar almanı sağlayacak.

16 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, gün sorunların özüne inmek için sınırları nazikçe zorlamayı teşvik ediyor. Başka bir düzeyde, sizi yeni ve heyecan verici bir ilgi alanına veya hobiye yönlendirecek bilgilere yönelebilirsiniz. Yaratıcı yönünüz güçlü bir odak noktasındadır ve gelecekte ne yapmak istediğinizi hayal etmek yerine harekete geçmek isteyeceksiniz. Arkadaşlar, hayatınıza her zamankinden daha farklı şekillerde değer katar. Birisi sizin için iyi bir söz söyleyebilir veya çalışmanızın veya fikirlerinizin savunucusu olabilir. Kişiliğiniz liderlik etme eğilimindedir ve artık fark edilirsiniz. Bir grup ortamında işbirliği yaparken aynı zamanda öne çıkıyorsunuz.

16 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var.. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

16 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

16 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Anlaşıldığınızı düşünmeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Süreç içerisinde biraz daha temkinli olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Ayrıca, ev ve aile hayatınızda da yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

16 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunların ortadan kalkması sizi mutlu ediyor. Bu birliktelik için fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını görmenin güzelliğini yaşıyorsunuz. İş münakaşaları canınızı sıkabilir ve çözmek için bir hayli enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zeka ve birikimlerinizi doğru bir biçimde kullanarak olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

16 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>