Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:11 Ay-Mars görünümü- görünüm sayesinde duygularımızın coştuğunu, heyecan arzumuzun yükseldiğini ve bu yükselişle rahatladığımızı kendimizden geçtiğimizi fark edebiliriz. Saat 07:31 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye nitelendirmesi yerine, bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Saat 14:20 Mars-Neptün zorlayıcı görünümünde, dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz. Parasal konularda hassasız ve ister istemez dış etkenler yüzünden bin dokun bin ah işit modundayız. Kafamızın içindeki yenilikleri tabii ki uygulamaktan yanayız. Ancak doğru yolda ilerliyor muyuz, neye yatırım yapıyoruz bu çok önemli. Değişim güzeldir. Fakat değişimin güçlü bir temele oturması gerekir. Karmaşık, belirsiz olana değil, net olan tercih edilmelidir. Birileri size bir takım tüyolar verir. Şugelir getirir, şuradan para kazanabilirsin gibi. Ancak biz yine de incelemeliyiz. Gelir-gider dengemizi iyi kurmalıyız. Dereyi görmeden paçaları sıvamak yanlış olabilir. Saat 15:27 Güneş-Merkür kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Özgürlük, sıra dışı bir şeyler yapmak arzusu bir hayli ön planda olacak. Arkadaşlıklar, sosyal aktiviteler, yenilikler, değişim gibi olgular hayatınızda önem kazanıyor. Teknolojiden yararlanmak, son trendleri takip etmek, grup kurmak, takım çalışmaları ilginizi çekebilir. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor. Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gündeminiz olabilir ancak bu alanda atacağınız adımlara biraz daha dikkat etmeniz gereken bir dönemde olabilirsiniz. Kendinize ve sahip olduklarınıza güvenmeli ancak sosyal çevrenizi de fazla zorlamamalısınız.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda kendinizi gergin ve agresif hissedebilir, bir türlü yol almayan işleriniz için farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Aslında sizi bu aralar en çok yoran şey, hayatınızdaki belirsizlik durumları. Normalde her şeyi yerli yerinde yapmaya çalışırken yaşadığınız bu belirsizlik durumu sizi duygudan duyguya sürüklüyor ve yaşamınızı her yönden olumsuz etkiliyor gibi düşünebilirsiniz. Merak etmeyin bu durum geçicidir. Sizin yapmanız gereken tek şey sabırlı olmak ve emeklerinizi bozacak davranışlardan kaçınmak.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşincehayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz….

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde önemli adımlarınızda parasal yönden kafanız net olmayabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hayatınıza yön verirken, kişisel istekleriniz önemli olacak.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında yoğun bir çalışma içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve sevdiğinizin desteğini alabilir, fikirlerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz. Ancak, içiniz biraz huzursuz olacak.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 29"
Ay
Akrep
11° 55' 21"
Merkür
Koç
25° 56' 52"
Venüs
Balık
20° 21' 06"
Mars
Balık
04° 10' 44"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 48"
Satürn
Balık
13° 11' 07"
Uranüs
Boğa
20° 36' 53"
Neptün
Balık
27° 46' 15"
Plüton
Kova
01° 48' 34"
Chiron
Koç
18° 44' 03"
Lilith
Başak
19° 41' 02"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>