Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Anlaşılabilir olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

Mesleki olarak biraz daha net olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımların çok daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakmayı başarabileceksiniz. Dengeli ve kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı defterlerin kapanması gerekebilir. Buna direnç göstermeniz ya da umursamamanız sonucu değiştirmeyecektir. Bizzat müdahale etmeniz gereken her şey önünüzde duruyorken başka noktalara odaklanmak sizi sandığınız kadar memnun ve rahat hissettirmeyebilir.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, yoğun bir enerji hissedeceksiniz. İşlerinizde hızlı ilerleyebilirsiniz ve yeni projeler için ilham alabilirsiniz. Fikirlerinizin etkileyici olacağı bir gün olabilir, bu yüzden kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Ancak, sabırsızlık ve aceleci davranmamaya özen gösterin. İlişkilerde daha anlayışlı ve toleranslı olmak önemli olacak. Karşı tarafın düşüncelerine ve duygularına saygı göstermek ilişkilerinizi güçlendirecek. Kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek için fırsat yaratmayı da unutmayın.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Kova burcuysan, ilişkinde kıskançlık krizleri baş gösterebilir. Sen ne kadar sakin kalmaya çalışsan da partnerinin kavgacı tavrı seni bezdirebilir. İlişkinizi sonlandırmak isteyebilirsin. Evinde yapacağın değişiklik için yakın bir arkadaşından tavsiye alabilirsin. Sorumluklarının bilincinde olmak işlerini kolaylaştıracak.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim sadece kitap okumakla, iyi düşünmekle, hedeflere odaklanmakla sağlanmaz. Bunu destekleyecek yeterli bir heyecanınız da olmalıdır. Bugün kaybettiğiniz heyecanı geri kazanacağınız bir başlangıç yapabilir ya da bunun planlarıyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk geliyor.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha zeki ve farklı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Aşkta mutlu olabileceğiniz günlerdesiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızı ölçecek problemlerle karşılaşmak istemeyebilirsiniz ve hemen tepki gösterebilirsiniz. Gününüzü enerji içerisinde geçirseniz de dikkatinizi koruyun.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden yaşanan bazı şeyler bugün tekrar gündemine girebilir. Eskiden yaptığın bir hata bugün seni kıskanan birisi tarafından tekrar gündeme getirilebilir. Sinirlerine hakim olmalı ve bir Kova gibi klas bir şekilde üstesinden gelmelisin.

17 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün kendinizi rahat hissetmeniz ve istediklerinizi hayatınıza çekmeniz için güzel bir enerji getiriyor. Duygularınız konusunda daha özgürsünüz ve kendinizi şımartmaya, iyi hissetmeye daha yatkınsınız. Şimdi, kişisel bir planınızı ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Odağınız kendinizi anlamak olabilir. İstediğiniz şeyi veya insanı kendinize çekmek daha kolay gelir. Günün rekabetçi, sahiplenici ve duygusal bir havası olabilir, çoğunlukla hoştur ve içsel bir değişim ihtiyacı da sizinle birliktedir. Gerçekte, şu anda yaptığınız iç değişiklikler belirleyici olabilir. Hoş bir şekilde hırslı hissedebilirsiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İleriye yönelik planlarınız doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Olumlu gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Karmaşadan uzak durmaya çalışın.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişime neden olacak güçlü bir itiraf alabilirsin. Önemli bir olay oluyor ve barış geliyor. Kanatlarını aç ve uç. Kabiliyetlerinin farkına var. Bağımsızlığını ve yaratıcılığını savunabilirsin.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin birtakım davranışları moralinizin bozulmasına yol açabilir, halbuki bunların sizinle hiç ilgisi yok, siz aşırı alıngansınız. Kendinize olduğu kadar bugüne kadar güveninizi kazanmış olana da güvenin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar içinde olmanız gerektiğini unutmayın! Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

17 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>