Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün, ortaklıklar, evlilikle veya beraberliğinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Tek başına kalmak yerine ortak ve birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesini sürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Günün ilk ışıklarıyla beraber aktifleşen Ay-Neptün pozitif görünümüyle beraber içinize doğanların gerçek olduğunu görebilirsiniz. Eski sevgilinizden veya eşinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Sağlığınız da bugün iyi olacaktır. Akşam, Merkür-Mars kavuşumunun meydana gelmesiylehayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir zaman diliminde olacaksınız. Tek yapmanız gereken kendinizi net şekilde ifade etmek olmalıdır.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle ilgili haberler alıyorsun!Sosyal ilişkilerde empati duygusu ön planda. Alacağın kararlarda, cesur davranman gerekebilir. Yürüdüğün yolda ne kadar emin adımlar atarsan, sonuca ulaşman o kadar kolay olacak. Eğer işinden memnun değilsen, işten çıkma fikrini bu ara rafa kaldır derim. Çünkü maddi konuları, kazancını riske atmak için hiç doğru günler değil. Aşk ilişkilerinde uzun zamandır sorunlar, anlaşmazlıklar, iletişim problemleri yaşıyorsan; birlikte olduğun kişiyle yapacağın konuşma önünü daha net görmene vesile olacak. Anne ailesi ile ilgili haberlere hazırlıklı ol. Aileye yeni bir üyenin katılacağı haberini alabilirsin. Kilo problemin varsa yeni bir diyet programına başlayabilirsin.

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik olaylar sizleri bugün biraz fevri davranışlara itekliyor olsa da bu tavırdan uzak durmalı ve olaylara daha empati kurarak yaklaşmalısınız.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizi iç dünyanızla ilgilenmenize sebep olabilir. Olaylara karşı ani tepki vermemeye özen gösterin. Akışta kalmak sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yeteneklerinizi kullanabileceksiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında çekimser kalmak yerine hoşlandığınız kişiye ilginizi belli etmelisiniz. Sevmek ve sevilmek güzel duygulardır.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; bugün kendi içine kapanma isteğin ağır basabilir, sorumlulukların getirdiği baskı ile başa edecek gücü kendinde bulamayabilirsin. Kazançlarındaki belirsizliğe rağmen yatırımlarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Ailenin de desteğiyle geleceğini daha rahat planlayabilir, birden gelen fırsatları doğru kullanabilirsin.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç hafta içinde bir çekingenlik dönemine gireceksiniz. Muhtemelen daha az dışarı çıkacak, daha az sayıda yeni insanla tanışacak ve kendinizi göstermeye daha az eğilimli olacaksınız. Fakat kurduğunuz her ilişki normalden çok daha yoğun olacak. Önümüzdeki ay oldukça ümit verici, ancak bazı tutumlarınızı yeniden ayarlamanız gerekebilir.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi paylaşımlarla ilgili umduğunuz sonucu elde edemeyebilirsiniz ya da beklenmedik bir harcamayla karşılaşabilirsiniz. Her gördüğünüz teknolojik yenilik size para harcatmasın. Yolculuklarda kaza riski karşısında temkinli olun. Yeme içme konusunda abartıya kaçmayın.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bir yere ait hissetmek konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve hayattaki küçük eğlencelerin desteği yüzünüzü son zamanlarda oldukça güldürüyor. Maddi anlamda ailenizin desteğini görebilir. Hali hazırda size ait olan ama aklınıza gelmemiş bir kaynaktan faydalanabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>