Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hem Kendini Güveniyor Hem de Göz Önünde Olmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Son zamanlarda biraz tanınmak ve takdir edilmeyi arzuluyor olabilirsiniz. İşyerinde, gözünüzü terfiye dikmiş olabilirsiniz. Önümüzdeki gün, hangi yolun en üretken olacağını gösterecek. Başarılı olmak için her şeyi dikkatli bir şekilde planlamanız ve tek bir hedefe odaklanmanız gerekir. Temel olarak, bu hedefe yönelik desteğinizin olduğundan emin olmalısınız. İleride zorlu dağ var ama bunun üstesinden gelmek zorundasınız!

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Egonun güçlü olduğunu fark edeceğin bir gün. Ve fethetmek için güçlü bir isteğe sahipsin. Dünyaya hükmetme planlarını yürürlüğe koymak için güzel bir zaman. Kuvvetli duygu ve agresyonlarından olumlu çıktılar almak üzere gücünü kanalize ettiğine emin ol. Yok etme; yarat. Olumlu yönden kullanılmayan bir enerji, kazalara ve öteki insanlara karşı düşmanlıklara yol açar.Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dünyanızda bir parça savaş söz konusu olabilir. Savaştığınız şeyin gerçekten uğruna savaşmaya değer olduğundan emin olun. Güçlü egoların birlikte hareket etmeyi teşvik eden güçlerle çarpışması muhtemel. Savaşmak bu aralar tek çözüm gibi görünse de bilin ki endişelerinizi gidermenin başka, çok daha uyumlu yolları da var. Bu durumda en iyi yol barışçıl çözümü seçmek olacaktır.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, saat 00:56'da Aslan burcuna geçiyor. Ay-Uranüs arasında meydana gelen olumsuz açıdan ötürü sabah saatlerinde eşiniz, sevgiliniz beklenmedik sözler sarf ederek sizi kırabilir. Siz de bir anda kendinizi frenlemekte zorlanabilirsiniz. Ay ve Merkür uyumsuz görümünün aktifleştiği akşam itibariyleortağınızla aranızda uyuşmazlıklar olabilir. Onun her dediğine inanmamanızda yarar var.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri davranışların bazen yanlış kararlar almana neden oluyor. Uzun zamandır hoşlandığın kişiye itirafta bulunabilirsin. Çocuk sahibi bir Kova burcu isen onların sorun yaşadığı konularda, kendini suçlama eğiliminde olabilirsin. Yakın çevrende arkadaşlarının yaşadığı sorunlara dâhil olmak isteyemeyebilirsin. Kararlarına sorgusuz sualsiz saygı duyulması gerektiğine olan inancın seni keskin konuşmalar yapmak zorunda bırakabilir. Ailenle yapacağın konuşmanın sonucu sorumluluğunun arttığını hissedebilirsin. Bu durum biraz gözünü korkutsa da, kendine olan güvenin sayesinde üstesinden geleceğine inanacaksın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık ile ilgili konularda bazı takıntılarınız olabilir ve bunun sonucu olarak endişeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendinizi şüphelendiğiniz konularda aydınlatmaya çalışmalı ve özellikle duygusal sağlığınızı koruma altına almalısınız.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortaklıklar konusunda hevesli bir gündesiniz. Beklediğiniz bir dava süreci varsa, olumlu ilerleme olabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda önünüze iyi imkânlar çıkabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızla birgeliştirmek, bir kazanç sağlamak için uygun bir dönem. Yaratıcılığınızı harekete geçirerek hem kendinizi hem çevrenizi tatmin edebilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Kendinizi zinde ve sağlıklı hissederken, bulunduğunuz çalışma ortamından daha fazla huzur duyabilirsiniz. İncelik ve detay gerektiren konular bugün gözünüze daha az angarya görünebilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün son zamanlarda çok fazla sorguladığınız kendi motivasyonunuzun ne olduğunu anlayabilmeniz için doğru bir gün. 'Bu işi neden yapıyorum?' sorusuna olumlu ya da olumsuz bir cevap bulup geleceğinizi ona göre şekillendireceksiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlar karşınıza sorun olarak çıkabilir. İkili ilişkilerde bugün tartışmalardan şiddetle kaçının. Öfkeli ve iğneleyici sözlere maruz kalabilirsiniz. Ya da kendiniz bu tutum içinde olabilirsiniz.Ayrıca boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılı durumlar olabilir. Bağırsak düzeninize özen gösterin. Bazen hayatı hafife almak da gerekir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün diğer insanların fikrini almak ve onlarla beraber planlar yapmak hoşunuza gidecek. Sabah saatlerinde evde gerginlikler oluşabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi iyi hazırlamalısınız. Hazırsanız bir üst basamağa çıkıyorsunuz. Kariyerinizde yeni bir süreç başlıyor. Son zamanlarda ne kadar fazla yeni insanla tanıştığınızı fark ettiniz mi. Her şey domino taşı gibi tek tek devrilip size doğru eğilmeye başladı. Bu dönemde sizin psikolojiniz her şeyden önemli. Pozitif duruşunuzu ve gülüşünüzü sakın kaybetmeyin.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün, evlilik ya da ilişkiler yönünden daha hızlı ve sağlam adımlar atmana yardımcı bir ruh hali içinde olacaksın ancak karşındakilerle zıtlaşmaların da gündeme gelmesi olası. Sabah saatlerinde aile arasında yaşanacak bir problemin gün içindeki motivasyonunu düşürmesine izin vermemelisin.

18 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>