Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Olumsuzluklardan Uzaksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile tutkulu bir gün geçirebilirsin. Aranızda var olan bazı konuları konuşmak için acele etmemelisin o yüzden. Sakince, sevgi dolu bir gün geçirmiş olmanız bugün daha iyi etkilere sahip olabilir.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız gibi görünüyor.

Maddi konularda etrafındaki insanlar tahmininden daha anlayışlı olabilir. Sadece aile ve arkadaşlarından anlayış beklememeli ve parasal konularda muhatap olduğun insanlara biraz daha güvenmelisin.

İletişim konularında kendini daha iyi ifade edebileceksin. Ancak bu durumun seni germesine veya zorlamasına izin vermemelisin. Zihnini boşaltmak için kendine biraz zaman tanıman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem almaya hem de vermeye dikkat etmelisin. Sadece maddi olarak düşünme bu durumu. İlişkilerin de dengede kalması için arkadaşlarınla daha dikkatli muhabbetlere girmelisin. Birçok konuda bu sayede öne geçeceksin bugün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, uzun süredir aradığınız ve kaybettiğinizi düşündüğünüz bir nesneye nihayet kavuşacaksınız. Mali kaygılarla atacağınız adımlar gelecekte verdiğiniz kararlardan pişmanlık duymanıza neden olabilir. Bu yüzden sakin bir ruh hali içinde olayları anlamaya çalışın. Günün büyük bir bölümünde kafanızı kurcalayan bazı konuları düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aksayacak hiçbir şeye tahammülün yok ancak zaman bazen bizim istediğimiz gibi gitmez, her şeye hazırlıklı olmalısın. Hareket ve duygusallığın birbirine geçtiği bir gün olacak. Esprilerinle ortamı şenlendireceksin fakat içten içe biten ilişkin aklına gelebilir. Seni olumsuz etkileyen ortamlardan uzak durman gerekiyor. Engel olamadığın sorunlar karşısında isyan edebilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi beklentileriniz doğrultusunda şekillendirmek için bildiğiniz işi en iyi şekilde yapmaya çalışabilirsiniz. Yorgunluk ve stresin etkisiyle hırslanacağınız durumlar doğabilir. Sakin kalmak hem işinize konsantre olmanızı sağlayacak hem de yaşanacak gerginliklerin önüne geçecektir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda daha yaratıcı kılıyor. Yeni insanlarla tanışmak ve arkadaşlıklar da olumlu sonuçlar getirecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatına beklenmedik bir şekilde girebilir ya da çıkabilir. Enerjini, iradeni ve sabrını lütfen hazır tut. Geçmişteki aşklarına da teşekkür et. Üzerinde olumsuz enerji bırakan her ne varsa onunla vedalaş.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü dikkatlice planlaman gerekebilir. Güne erken başlayıp işleri erkenden yoluna koymak seni rahatlatacak. Bugün biraz daha planlı ve dikkatli hareket etmek sana daha verimli işler için fırsat verecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevreniz sizi mutlu etmiyor olabilir. Şu sıralar estetik gözünüz daha dikkatli çalışıyor. Sanat algınız oldukça açık. Evinizde baştan aşağı yeniden yapmaya karar verebilirsiniz. Büyük değişiklikler yapmak istiyorsanız profesyonel bir yardım veya arkadaşça bir tavsiye istemeyi düşünün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli, akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz. Aile içinde bazı sorunlar gündeme gelebilir ama kısa süreli olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Pozitif ve güçlü bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>