Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Yorgun Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gereğinden fazla sert tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekmekte. Çabalamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak kontrol etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizle ilgili önemli görüşmeleri bugüne denk getirmemenizde fayda var. Anlaşılmayan ya da havada kalan konuşmalar başka sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Ortaklı işler ve ailevi konular gündemdeyse günün ikinci yarısından sonra şansınız biraz daha yükselebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkilerinizde daha açık ve dürüst olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek sorunları daha iyi çözebilirsiniz. Ayrıca, projelerinizi gerçekleştirirken detaylara dikkat etmeniz faydalı olacaktır. İş hayatınızda üzerinizdeki baskılardan uzaklaşıp, kendi hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sağlık konusunda ise düzenli egzersiz yapmak sizi rahatlatacak. Hayatın tadını çıkarın!

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir eve taşınmış Kova burcuysan, evinin düzenini bir türlü oturtamamak artık sinirlerini bozuyor. Yakın bir arkadaşından sana yardım etmesini talep edebilirsin. Ev ilearasında koşuşturmaktan yoruluyorsun. İşlerini hallettikten sonra küçük bir tatile çıkmak isteyebilirsin. Ailenle bir konu hakkında yoğun telefon görüşmeleri yapıyorsun.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda geçen konuşmalardan sonra hayattan beklentileriniz adına bazı kararlar verebilirsiniz. Maddi ve duygusal açıdan eksikliğini hissettiğiniz konularda neler yapabileceğinizi araştırabilirsiniz. İstemenin ve bunun için çaba göstermenin boşuna olmadığını, sürecin bile keyif verdiğini yaşarken deneyimleyeceksiniz. 

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde denge diğer insanların da sizler gibi kusursuz yapıya sahip olduğunu bilerek hareket etmek ve idrak etmektir. Kendinizi üstün görecek bir durum yok.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla aynı ortama girmeni sağlayacak bir davet alabilirsin bugün. Bu tür bir davet durumunda evde kapalı kalmamalı ve bu fırsatı değerlendirmelisin. Hem yeni dostlar edinmek hem de stresi üstünden atmak için güzel bir gün olacak.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, birine yaslanmak ya da ilişkilerinize daha fazla enerji harcamak için iyi bir zaman. Bugün, zihinsel düzlemlerde bağlantı kurma konusunda pek çok umut vaat ediyor. Olumlu iletişimleriniz başkalarına dokunuyor ve insanlar sözlerinize büyük ilgi gösteriyor. Bir zorluğun üstesinden gelebileceğinize dair mutlu bir duygu olabilir. Tanıştığınız insanlar veya okuduğunuz haberler olumlu büyüme ve değişim yönünde size yol gösterebilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, konu bir inanç veya fikir olduğunda, eğer sizin düşünce tarzınızı anlamıyorlarsa, başkalarına karşı hızla sabırsızlanabilirsiniz. Olayları çok kişisel algılamaktan kaçının. Aslında birinin farklı bakış açısı sizi önemli bir sonuca götürebilir. Heyecan verici bir mesaj alabilir veya her zamanki rutininizden moralinizi yükseltecek bir yola sapabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Parasal değerleriniz arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. iletişim konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularına odaklanabilirsiniz ancak aile içi veya evinizle ilgili değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kalbinizve aşk için atacak. Sevdiğiniz kişiye karşı düşüncelerinizi kolay anlatacaksınız ve kendinizi kolay ifade edeceksiniz. İş yaşamınızı ilgilendiren bir konuda haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz olası. Yeni kararlar almaya çalışın. Maddi alanda biraz daha atak davranmanız, yarar sağlayabilir. Artık kararlarınızı ertelemeden hayata geçirmelisiniz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 53" R
Ay
Balık
02° 43' 07"
Merkür
Koç
18° 09' 46"
Venüs
Boğa
04° 18' 28"
Mars
Koç
01° 47' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 05"
Satürn
Balık
16° 48' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 08"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:26

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>