Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fikirlerinle destek oluyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün havada aşk kokusu var ve bazı sebeplerden ötürü işler hayatınızın bu alanında kolayca ve doğal bir şekilde akıyor gibi görünüyor. Dikkat etmeniz gereken şey, sahi olduğunuzdan daha büyük, daha iyi ve daha parlak görünen bir şeyin dikkatini dağıtmadığınızdan emin olmak. Unutmayın, bugünün tavuğu yarının kazından iyidir. Elinizdeki iyi şeyleri saklayın.

Bu tür bir gün Kova için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

İnsanlarla iletişimin güçleneceği bir gün. İrtibatının koptuğu kişilerle tekrar bağlantı kurabilirsin. Enerjileri hayatına yepyeni bir perspektif getirebilir; öyle ki getireceği zenginlik seni şaşırtabilir. Yeni insanlarla tanışman da olası görünüyor. Dışarı çıkıp insanlara karışmaktan geri durma!Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün boyunca Ay sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sizler yine yüksek enerjili olsanız da Ay'ın bugün boşlukta kalması kararsızlıklar yaşayabileceğiniz bir günde olduğunuzu gösteriyor. Stilinizde değişimler yapacaksanız fazla riskli tercihler yapmayın. Merkür ise retro hareketine bugünde itibaren Yengeç burcunda devam ediyor. 1 Ağustos tarihine kadarortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste herkesle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinle destek oluyorsun!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Bugün,bölümü yaptığın arkadaşlarına sorumluluklarını hatırlatmak zorunda kalabilirsin. Başarılı olmanın yanında işini hatasız teslim etmeye ayrıca özen göstereceksin. Gün içerisinde arkadaşlarınla sohbetlerde yaşadıklarını ve duygularını esprili bil dille anlatman çok ilgi görecek, keyifli dakikalar geçireceksin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin ödev, proje yahut işiyle ilgili bir çalışmaya fikirlerinle destek olabilirsin. Kardeşinden gelecek haberle duygularına hâkim olmakta zorlanacaksın. Bedensel gücünü geri kazanmak adına spora başlama kararı alabilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı şeyleri akışa bırakmayı öğrenmiş olsanız da bugün küçük egosal tuzaklara düşmemeye dikkat etmelisiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hedef ve isteklerinize yürüyün ve başkalarının etkilerini üzerinizde taşımaktan özgürleşin. Eleştiriler yapıcı olmadığı sürece dikkate değer değillerdir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz yoğun duygusal değişime tabi olacaksınız. Duygularınızı günün koşullarına uyarlayın. Psikolojik altyapınızı değiştirmeye korkuyor olabilirsiniz, ama bu tür bir değişim faydalıdır. Anneniz, sevgiliniz ya da ev ile ilgili değişikliklere hazır olun.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözlerinizi pazarlık veya takas fırsatlarına karşı açık tutun. Yakında daha fazla para kazanmanıza veya daha iyi birbulmanıza yardımcı olacak yeni bir arkadaş edinebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ediyor. Herkesten daha fazla ilgi beklediğiniz bir gündesiniz. Özellikle partnerinizle kurduğunuz iletişimin temel yapısını şekillendirmek size düşer. Onun egosal tavırları sizi duygusal açıdan zorlayabilir. Bacaklarda varis problemine karşı bugün hassas olabilirsiniz. Tansiyon sorununa da dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Özgür ruhunuzu harekete geçirip uzak diyarlara gidip yeni insanlarla tanışın.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu şans o kadar sizinle ki; ne yaparsanız yapın hayat size parıl parıl istediğiniz her şeyi verecek. Her ne kadar kontrol elinizde olmasa da maddi anlamda da güzel gelişmeler, ani akışlar söz konusu olabilir. Çevrenizi değiştirmek konusunda dürtüler hissedebilirsiniz. Romantik anlamda sahiplenmeye çok müsaitsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; yaşamınla ilgili aldığın kararları gözden geçirerek, daha uzun vadeli gelecek planlarına yönelebilirsin. İlişkilerden beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığını değerlendirebilirsin. Gün içinde biraz kendine zaman ayırıp kişisel bakımınla ilgilenebilir, alışverişe çıkabilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 17" R
Ay
Oğlak
24° 02' 24"
Merkür
Koç
16° 51' 36"
Venüs
Boğa
00° 53' 20"
Mars
Balık
29° 39' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 34' 03"
Uranüs
Boğa
22° 20' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 14"
Lilith
Başak
23° 19' 40"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>