Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mücadeleci davranıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

Kişisel hayatınızı organize etmek için güzel bir gün. Evinizdeki karışıklık kontrolden çıkmış olabilir. İşyerinde geç saatlere kadar çalışıyor olabilirsiniz ve belki de temizlik için fazla zamanınız olmuyor olabilir. Ev işlerini halletmeye çalışın. Buna temizlikle ve işleri sıraya sokarak başlayın. Faturalarınızı ödeyin ve maillerinizi gönderin. Küçük şeylerle ilgilendikten sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bırak hassas ve anaç içgüdülerin ışıldasın. Altıncı hissine her şeyden daha fazla güven. Eğer işler yokuşa sürülmeye başlarsa, sakin kalmayı unutma. Sakinlik sadece önemli bir araç değil; aynı zamanda herhangi bir durumda sabitliği sürdürmek için hayati önem taşıyan bir unsurdur. Ayağını sağlam bas. Akıl sağlığın buna bağlı.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. 11:33 olunca Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor. Güneş-Mars kavuşumunun gerçekleşeceği öğle saatlerinde ise savaş verdiğiniz maddi bir mesele lehinize sonuçlanabilir. Bu bir miras konusu da olabilir. Akşam gerçekleşen Venüs-Jüpiter gergin açısıyla ise paranızı dikkat etmeden harcayabilirsiniz. Abartılı yapacağınız alışverişler sizi ileride dara düşürebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci davranıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Yakınların bu aşamada seni biraz hırslı bulabilirler. Çatışmaya girmek yerine kendini açıkça ifade etmen gerekebilir. Bir akrabanın yaşadığı soruna çözüm bulmak için kolları sıvayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan katılacağın etkinlik ya da eğitimde tanışacağın kişiye karşı duygusal bir yakınlık hissedebilirsin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklı beklentilerinizin cevaplarını bugün bulabilirsiniz. Fedakârlık yaparak atacağınız adımlar alım satım konularınızı hızlandırmanıza yardımcı olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde görüşmelerin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Keşfetmek ve anlamlandırmak için yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki kişilerle düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyifli konular söz konusu.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan nasıl algılandığınız, göründüğünüz bugün sizin için biraz daha önemli olabilir, prestij, tibar, saygınlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hedeflerinize, planlarınıza odaklandığınız bir gün geçirebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişimde artık her türlü karışıklık mümkündür. Bilinçaltınız ile daha barışık durumdasınız. Uzun vadeli taahhüt veya kararları erteleyin. Rüyalar ve diğer mesajları kullanmak için bir yol bulun.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mükemmel diye bir şeyin olmadığını biliyor olmalısınız. O halde kendinize neden bu kadar yüklenip acımasız davranıyorsunuz? Yeterlisiniz, elinizden gelen çabayı göstererek harika işler çıkarıyorsunuz. Rahatlayın.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi hallederken tartışmaya açık insanlarla karşılaşabilirsiniz.Yıllık sağlık kontrolünüz için uygun bir gündesiniz. Diğer yandan uzaktaki tanıdıklarınızdan haber alabilir ya da yabancılarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizle ilgili ve kendinizle ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Genel anlamda hayatınız parlayacak ve güzelleşecek. Bir şekilde günlük rutinlerinizde yaptığınız işlerle fark edilme, fark yaratma fırsatı yakalayacaksınız. Ani çıkışlarınız uzun süreli ilişkilerinizde ve evliliklerde problemlere sebep olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; yeni bir girişim için yabancı sermayeli ticaret şirketleriyle görüşmeler yapabilir ve sonuçlarını değerlendirmeye alabilirsin. Hızlı tempon ve iletişim trafiğin; seni stresli ve gergin tutabilir, kontrolsüz ve dengesiz yapabilir.  Zaaflarını tespit etmen için günün enerjisini kullanabilir, işine yaracak sonuçlar edinebilirsin.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 33' 02" R
Ay
Aslan
05° 04' 10" R
Merkür
Koç
27° 45' 37"
Venüs
Boğa
17° 41' 34"
Mars
Koç
10° 07' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 32"
Satürn
Balık
17° 39' 52"
Uranüs
Boğa
23° 07' 49"
Neptün
Balık
29° 17' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 45"
Lilith
Başak
24° 50' 28"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>