Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Moralin Düzeliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Siz ne derseniz deyin aksi yönde görüş belirten birisi olacak. Gün boyunca ne tarafa dönseniz karşınıza bir engel çıkabilir, ancak bunu şahsınıza hakaret olarak almamaya çalışın. Bugün normalde kurcalamaktan çekindiğiniz konularla ilgili yeni bir bakış açısı edinmek için ideal bir gün. İnsanlara gelişmeye ve her ne kadar katılmasanız da dediklerini can kulağıyla dinleyerek bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuzu gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlar bugün duygularınıza karşı özellikle duyarsız görünebilir ancak buna çok takılmamaya çalışın. Evden çıkın ve deniz kenarında yürüyüş yapın. Zihninizi temizleyin ve hayatınıza biraz bakış açısı kazandırın.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canını sıktığın konuları aşman için sevdiğin insanlar bugün yanından ayrılmayabilir. Seni dinlemek ve yardımcı olmak insanları etrafında görmek sana iyi gelecek. Bu yüzden son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları onlarla paylaşman senin için daha iyi olabilir. Yaşam alanında dekoratif düzenlemeler yapabilirsin. Maddi anlamda beklentilerin varsa, bu beklentilerin olumlu bir şekilde sonuçlanabilir. Kendi işinin patronu bir Kova burcuysan, çalışanlarına karşı daha ılımlı bir tavır sergiliyorsun. Evli bir Kova burcuysan, eşinle aranızda geçen sorunları aşıyorsun.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde bazı zıtlaşmalar ya da ilişkilerde mesafe koyma ihtiyacınız artabilir. Ya da size yapılan haksızlıkların bir özrü ile karşılaşabilirsiniz.  Merhamet duygunuz bugün sizi biraz yorabilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir. İnatçı davranmamalısınız.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda cesur adımlar atmanız gerekmekte. Gözünüzün bilhassa açık olması gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca istikrar da gününüzün vazgeçilmezi olabilir...

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz, fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlıktan sıkıldıysanız evinizde oturmak yerine dışarı çıkıp sosyalleşin. Kimse hayatının aşkını evde otururken bulamaz!

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek. Ailevi konuların ön planda olduğu bugünü aile büyüklerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Gayrimenkul alım satımı ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evde, konforlu vakit geçirme isteğiniz yüksek olacaktır.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlerin yanında, kalabalık toplantılara da katılabilir ve önemli bir maddi konu üzerinde tartışabilirsiniz. Maddi olarak ortaklık kurduğunuz bir kişi veya maddi açıdan bağımlı olduğunuz bir insan ile mevcut durum hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burçları doğum günlerinizi kutladığımız bu dönemde, Güneş sizi aydınlatıyor. Her türlü girişim ve kendinize ait her konu için adım atabilirsiniz. Önde olmaktan, parlamaktan çekinmeyin. Maddi anlamda içinize attığınız, kendinizi yaraladığınız, özgüven kaybettiğiniz tüm detayları yeniden yapılandıracaksınız. Hayat enerjiniz yüksek ve dünyevi konularda başarılısınız.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bir süredir ev ve taşınma konuları kafanı meşgul ediyor olabilir. Bugün bu konuyla ilgili araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Ancak harekete geçmek için maddi güvencede olmayı bekleyebilirsin. Ailenle bir arada olmak ya da evde tembellik yapmak seni mutlu edecektir.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 25" R
Ay
Başak
14° 01' 50"
Merkür
Koç
17° 20' 57"
Venüs
Koç
18° 02' 24"
Mars
Balık
21° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 37"
Satürn
Balık
15° 35' 33"
Uranüs
Boğa
21° 45' 26"
Neptün
Balık
28° 34' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 15"
Lilith
Başak
22° 10' 17"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>