Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Beklenmedik Durumlar Söz Konusu? Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Romantizm ve evlilik her zaman sizin için önemli ama bugün daha da önemli gibi. Sıcak, sevecen ve güzel hissedeceksiniz bu yüzden aşk ve ilişki konuları bugün özellikle romantik olacak. Bugün diğer ilişkileriniz için de iyi bir gün çünkü siz ve çevrenizdekiler arasında anlayış düzeyi artıyor. Günlük hayattan tanıdığınız insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Günün keyfini sürün.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Bugün bir konuda endişeli hissediyor olacaksın. Eğer böyle bir durum içerisindeysen, içgüdülerine güvenerek hareket et. Bu tarz hisler içsel uyarı sistemleridir; senin için doğru olmayan bir durum içerisinde olduğunun sinyalini verirler. Tabi içindeki kaygının kötü şeylere işaret etme gibi bir zorunluluğu da yok - hatta olaydan tamamen alakasız şeyler de korku, güvensizlik ve yetersizlik hislerini tetiklemiş olabilir. Harekete geçmeden önce içindeki hisler konusunda iyice düşün ve hislerinin sebeplerini sorgula. Geç olsun güç olmasın.Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

30 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık kimse senin yolunda durmuyor. Hayatınızdan sadece siz sorumlusunuz ve şimdi daha önce hiç olmadığı kadar fazla güce sahip olduğunuzu anlamanın zamanı geldi. Bu sizin için korkutucu bir farkındalık olabilir, ancak herhangi bir şeyden korkuyorsanız, en fazla hareketsizlikten korkmalısınız. Bugün hayatınızın en az bir bölgesinde önemli bir şekilde ilerleyin. Daha önce yapabileceğinizi hiç hissetmediğiniz bir değişiklik yapın.

30 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi alanınla ilgili yeni gelişmeler olurken, günlük hayatta, olsa da olur olmasa da dediğin birkaç kişiden gelen manidar mesajlar ilgini çekebilir. ?Bu da nerden çıktı?? deme, doğru ve yanlışı günün sonuna doğru anlıyorsun. Sevgiline yardım etmek fikri ilk etapta ne kadar cazip gelse de yük altında kalma ihtimalini aklından çıkartmamalısın. Ailene karşı yardım edemediğin durumlarda onların sert tavrı ile karşılaşman olası? İş ortamında üstlerinden beklenmedik istekler duyman mümkün olabilir.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları sizi üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğinizi bilen bir aklınız var. Hayat tecrübelerden ibaret bir yolculuktur. Sizler de bu tecrübeleri bugün uygulamaya koymalı ve aynı hataları yapmamalısınız.

30 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

30 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi alanınla ilgili yeni gelişmeler olurken, birkaç kişiden gelen manidar mesajlar ilgini çekebilir.

30 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir karar mı vermeye çalışıyorsunuz? Seçenekleri değerlendirmeniz çok uzun zaman alıyor olabilir ancak bu kararsızlığınız sizi kaosa sürükleyecek. Arkadaşlarınızın acele etmenizi söylemesi çok normal, artık bir karara varmalısınız.

30 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konuda istediğiniz desteği hiç ummadığınız yerden bulabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahatlıkla ön plana çıkabilirsiniz. Günlük akışınızda mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Kafanızın içinde karanlıklar karışıklıklar olabilir. Uzun süredir akıştasınız. Biraz daha bırakın. Bir şey kaybetmezsiniz. Kariyerinizde yükselmek, büyümek ve daha iyisi için çabalamak üzere uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Giderek parlamak için en büyük düşmanınız rehavet olacaktır. Rehavete sakın kapılmayın.

30 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün aldığın haberler seni heyecanlandırabilir ve harekete geçmek isteyebilirsin. Yakın akraba veya kardeşlerinle iletişim kurabilir, yenilik getirecek fikirlerini paylaşabilirsin. Yeni bir anlaşmaya imza atabilir, ticari birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Ancak planlı hareket etmende fayda olacaktır.

30 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>