Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mutluluğun Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize karşı çok koruyucu hissediyor olabilirsiniz. Sevdikleriniz stresli zamanlardan geçerken ilgili ve sevgi dolu olma konusunda her zaman iyisiniz. Bugün bu sorunlardan bazıları kontrolden çıkmış olabilir ve sevgiliniz de muhtemelen ekstra destek ve kafasını dağıtmak isteyebilir. Belki romantik bir akşam yemeği planlayabilir veya ona ilginç bir hediye alabilirsiniz. Sevgilinizin yüzünü güldürmek size bağlı!

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Duyguların yükselmekte. En büyük fantezilerine gömülmekte kendini özgür hisset. Gerçeklikten kısa bir süre uzaklaş ve içindeki çocuğun dışarı çıkıp oynamasına izin ver. Ayrıca çevrendekileri kolayca etkileyebileceğin derecede bir özgüvene sahipsin. Katı bir bağlılık teklifi alırsan dikkat et. İhtiyaçlarını ve iyiliğini düşünerek hareket etmiyor olabilirler.Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini ?kendin? gibi hissettiğine emin ol.

26 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal gücünüz bugün oldukça yüksek bu enerjiyi boşa harcamayın. Meşgul olun ve dahil olduğunuz yaratıcı projeler üzerinde çalışın. Bu enerji bir süre daha gelmeyebilir ve bundan en iyi şekilde yararlanmalısınız.

26 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın her şeyi tek tek kafandan geçirip düşüneceğin bir gün geçireceksin. Bugün daha sitemkârsın. Yaşamını gözden geçirirken neden başkalarının sözlerine bu kadar önem veriyorsun? İhtiyacın olan tek şey kendinle baş başa kalmak? Bunu başardığında bir yıldız gibi parlayacaksın; güven bana! Ayrıca yaşam alanında zevklerini yansıtacak değişiklikler yapıyorsun. Bugünü bu anlamda mutlaka değerlendirmeni öneririm.

26 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı bugün gereğinden fazla harcamalar yaparak bütçe dengenizi aşabilirsiniz. Bugün özellikle birilerini tenkit ederken ölçüyü kaçırmamalısınız. Aynı hatayı işleyebileceğin ihtimalini göz ardı etmeyin.

26 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kendi kişisel konularınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde yeni adımlar ve başlangıçlar gündeme geliyor.

26 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın her alanından keyif alacağınız bir gündesiniz. Hayatın hep güzel yönlerini görme fırsatı yakalayacak, bundan da mutluluk duyacaksınız.

26 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizde olanlar sizi şaşırtabilir. Dedikodulara ve karmaşaya dahil olmak istemeyebilirsiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda biraz yorgun hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi biraz dinlenmeye almalısınız yoksa bedeniniz bu tempoya daha fazla dayanamayacak.

26 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay ile Merkür burcunuzda kavuşum gerçekleştiriyor. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gün.Sıra dışı fikirlerinizle çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni kararlar alabilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde kendinizi iyi hissedeceğiniz, eldeki imkanlarla üretken olabileceğiniz bir gün. Hayatınızda değişikliğe ihtiyacınız var. Çevrenizi şekillendirmek, belki yakın bildiklerinizden destek görmek konusunda zorlanıyorsunuz. Aşk hayatınız konusunda şanslı bir gün olacaktır.

26 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün yaratıcı ve vizyoner girişim yönün ön planda olabilir. Uzun süredir görmediğin arkadaşlarınla bir arada olma ihtimalin var. Yakın çevre ilişkilerinde istek ve taleplerini ön plana çıkarabilirsin. Romantik ilişkilerde de hareketliliğin gelişeceği bir süreçtesin.

26 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 41' 41" R
Ay
Aslan
01° 14' 58"
Merkür
Koç
19° 25' 29"
Venüs
Koç
13° 37' 40"
Mars
Balık
18° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
20° 42' 46"
Satürn
Balık
15° 14' 04"
Uranüs
Boğa
21° 33' 46"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
19° 50' 41"
Lilith
Başak
21° 46' 29"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>