Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Polemiklere Girmemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Romantik ilişkilerin bir pus ile çevrili olması muhtemeldir. Kendinizi romantik partnerinizin yalnızca sizin için yarattığını hissedebilirsiniz, ama ruh arkadaşlarınızın bile kusurları vardır (kusurlar can çekebilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek olmalı ve sanatsal projelerin kendileri üzerinde kalitelerini artıracak ve başkalarını etkileyecek dünya dışı bir kaliteye sahip olmaları olası. Al hadi!

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak duygular bugün bir roller coastera binmiş gibi hissettirecek, insanların duyguları (kendi duyguların da dahil) yüksekten alçağa doğru düşüşe geçiyor gibi olacak. Diğer insanların duygularını hizaya sokmak için gerekli olan şey yanızca biraz ekstra özen ve dikkat. Onlar sizi havaya uçurmak için hazır olacaklar, ama onlar için endişelerinizi dile getirdiğiniz için biraz şaşkınlar. Samimiyet bugünün en iyi politikası olacaktır.

23 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başarısızlık korkusunun sizi bir şeyler yapmanıza engel olmamalı. Her zaman sonsuz sayıda olasılık vardır ve tekrar deneyerek bir hayal kırıklığıyla karşılaşmak gerçekten en iyi yoldur. Şüphelerinizi geçmişte bırakın ve daha parlak bir gelecek için sabırsızlanın.

23 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgün bir karakterin var. Etrafındaki kalabalığın bir parçası olmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Bugün kendini çok farklı yollardan ifade edebilir, enteresan fikirler ortaya koyabilirsin. Motive olmakta hiç zorlanmayacağın ama bir o kadar yoğunluğuyla kafanı kaldırmaya vakit bulamayacağın bir gün olabilir. Çalışma ortamında rekabete halinde olduğun insanların seni tartışmaya çekmelerine izin vermemelisin!

23 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ile ilgili şanslı bazı başlangıçlar ya da görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz iletişimleri gün içinde kurmak isterken zorlanabilirsiniz. Her insanın olumsuz ve zararlı yönleri olabilir. Fakat önemli olan olumsuza değil olumlu olana bakmak ve onu hayatta tutmaktır.

23 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat odaklı planlarınızın geçerliliği kolaylaşabilir. Güneş'in burcunuza geçmesi ile beraber resmi makamlarla alakalı işleriniz de kolaylıkla hallolabilir.

23 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

23 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önünüze çok fazla fırsat çıkacak ve şaşkına döneceksiniz. Size en çok yararı olan seçeneği bulmak için biraz düşünmeniz daha iyi olacaktır.

23 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Psikolojiniz ve rüyalarınız önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır.Uranüs ile Ay arasındaki olumlu etkileşim aile içinde çözülmemiş konuların çözüme ulaşabileceğini gösteriyor. Psikolojik destek almak için uygun bir gün.

23 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün yoğunlaşabilir ve ev ile sağlık konuları da önem taşımaya başlayabilirler. Bu yüzden hayallere dalıp gitmemeli, gerçek olanı gözden kaçırmamalısınız. Öncelik sıralaması konusunda sıkıntı yaşayabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili gelişmeler oluyor ve şans yanınızda fakat bir türlü sizin istediğiniz gelişmeler olmuyor. Her defasında hevesiniz kursağınızda kalıyor. Sizinle ilgili güzel değişimler olacak merak etmeyin. Şubat ayının ortasına kadar kendinize zaman tanıyın. Köklendiğinizi, daha güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz.

23 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; genel olarak huzur ve ahengin hâkim olduğu bir gündesin. İçine dönük ve sükûnet içinde olabilirsin. Fakat hiçbir saatini boşa harcamayacağın bir gün olabilir. Gizliden kendin yürüttüğün işler için plan ve projeler tasarlayabilir, hazırlıklar yapabilirsin. Yalnızca bugün altından kalkamayacağını düşündüğün konulardan uzak durmalısın.

23 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 24' 13" R
Ay
Başak
04° 31' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 49"
Venüs
Koç
17° 02' 47"
Mars
Balık
20° 58' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 35"
Satürn
Balık
15° 30' 47"
Uranüs
Boğa
21° 42' 48"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 26"
Lilith
Başak
22° 04' 56"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>