Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Odak Noktan Kendinsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Günün enerjisi ile hayal gücünüzü bir süre serbest bırakmak isteyebilirsiniz. Bu, içsel benliğinize bağlanacağınız için size gerçek bir moral sağlayabilir. Hayal gücünüzü, yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz için kullanın. Zihniniz çalıştıkça, problem çözme becerileriniz de ön plana çıkabilir. Bu yönünüz, en az kalbiniz kadar önemli, bu yüzden onu sonuna kadar kullandığınızdan emin olun.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Yeni birmi arıyorsun? Eğer arıyorsan, bugün istediğin teklifi alabilirsin. Ayrıca olası gelir kaynaklarıyla ilgili beklenmedik haberler de ayağına gelebilir. Her ne olursa olsun bugün sosyoekonomik olarak seni yükseltecek ve yaşam tarzında büyük değişiklikler yaratabilecek yeni fırsatlar kendini gösteriyor olacak. Bu durumdan olabildiğince yararlan!Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

24 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda kendinizi biraz yorgun ve yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Vücudunuzun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu bildiğiniz zaman kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Arkadaşlarınızla eğlenin ya da evde zaman geçirin. Etrafınızda olup biten tek bir şeyi kaçırmak istemiyorsunuz ancak biraz yavaşlayın.

24 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Şaşırtıcı gelişmelerle dolu bir gün seni bekliyor. Öğrenci yurdunda kalan bir Kova burcuysan ya da ev arkadaşların varsa ortak harcamalar yapmak yerine, kendini onlardan soyutlayabilirsin. Sürekli birileriyle iç içe olmak bir zaman sonra seni boğuyor. Şu günlerde, odaklanmak istediğin tek şey kendin? Evli bir Kova burcuysan, günlük sorumluluklarını bir kenara bırakıp, eski arkadaşlarınla buluşabilirsin. Hayatlarıyla ilgili anlattıkları hikâyeler, sana ilginç gelebilir.

24 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ile ilgili iletişiminizde yanlış anlaşılmalara karşı abartılı yaklaşımlar da bulunmayın. Bu sizi duygusal anlamda daha huzurlu kılacaktır. Başarılı işlerin peşinde olduğunuz bugün güzel sonuçlar alabilirsiniz.

24 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkide olduğunuz insanlara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Öğle saatlerinde kendinizi daha fazla bulanık hissedebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlardasınız. Sizi hapseden kontrol dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.

24 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

24 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde finansal koşullarınız için kadınlardan destek alabilir ama aynı zamanda sevdikleriniz için harcamaları arttırabilirsiniz.

24 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu arkadaşlık ilişkileriniz olduğunda karşınızdakilerin ne düşündüğünü fazla dikkate almamaya çalışın. Olduğunuz gibi davranmak size her durumda kazanç sağlayacaktır.

24 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Kova burcuna giriş yapacağı 16:20'ye kadar rüyalar ve bilinç altı alanınızda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde kendinizi anlamakta zorlanabilirsiniz, kafanız karışık olabilir.Eski konularla ilgili kafanız karışık olabilir. Önemli kararlar almak için yarın burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay'ı bekleyin.

24 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Borç, kredi, sigorta gibi parasal konularla ilgileneceğiniz ve bu konularda atacağınız adımların da çevreniz tarafından etkilenmesine izin verebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kararınızı vermeye çalışmalı, bu maddi konuların çevrenizdekileri değil, sizi ilgilendirdiğini unutmayın.

24 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızda alacağınız bir karar, yanan bir ışık veya yıkılan bir umut, evinizde, ailenizde olan konfor ihtiyacınızın artmasına sebep olacak. Duygusal anlamda bir şeye çok içerlemiş olabilirsiniz. Umut kaybetmeye meyilli bir gündesiniz. Yarınların ne getireceği hele ki sizin sezonunuzda hiç ama hiç belli olmaz.

24 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; içine kapandığını ve yalnız vakit geçirmenin seni rahatlatacağına inanarak evinde zaman geçirmek isteyebilirsin. Ailevi konularda çözüme kavuşmayı bekleyen meseleleri masaya yatırabilir ve pozitif sonuçlar elde edebilirsin. İlerleyen saatlerde kendine daha rahat odaklanabilir,ve ilişkilere yönlenebilirsin.

24 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 11" R
Ay
Başak
23° 27' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Koç
19° 01' 30"
Mars
Balık
22° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 35"
Satürn
Balık
15° 40' 16"
Uranüs
Boğa
21° 48' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 03"
Lilith
Başak
22° 15' 36"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>