Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yönlendiricisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, çapkın, tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz. Bir süredir bir ilişkiniz varsa, bazen heyecan verici tarihlere çıkmanız gerekir! Sadece evde oturmayın, aynı eski rutine yakalanmayın. Bir tiyatro etkinliği veya müzik konseri görmek için gidin. Ya da zarif bir otelde rezervasyon yapın ve birlikte güzel bir akşam geçirin.

Bugün işleri başarabilmek için tam olarak doğru miktarda disipline ve görev bilincine sahipsiniz. Zihniniz berrak olmalı, böylelikle zaman ve kısıtlanma duygunuzun, bulmacaları çözmenize yardımcı olmak için lehinize çalıştığını göreceksiniz. Üstlendiğiniz her işin tamamlanması için size yardımcı olacak güçlü bir iradeniz var.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini 'kendin' gibi hissettiğine emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyfin yerinde olduğunda senden daha eğlencelisi yok? Kalabalıklar içinde olmaktan zevk aldığın, insanların ilgisini çektiğin, onları harekete geçirip yönlendirdiğin bir gün geçirmen kuvvetle muhtemel. Geride bıraktığımız günler çok keyifli değildi hatta belki sıkıntılıydı ama bugün bunun acısını çıkartacağına emin olabilirsin. Eğitim hayatını devam ettiren bir Kova burcuysan ekstradan sertifika sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsin.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzda oluşan yeniay sizi özgüveniniz konusunda destekliyor. Kendinizi rahatlıkla güçlü ve özgün bir şekilde ifade edebildiğiniz bir dönemdesiniz. Özgüveniniz yüksek olabilir. Kendinizi merkeze alan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Finansal konularda yanılgıya düşmemek için içinde bulunduğunuz durumu iyi değerlendirmelisiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

25 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

25 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilimsel konularda algınız bu aralar çok açık. Bugün bu konularda kitaplar okumak isteyebilir ve öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bilgi alışverişi yapmak için doğru zamanlardan biri.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde sosyal çevrenizde olanlar sizi şaşırtabilir. Dedikodulara ve karmaşaya dahil olmak istemeyebilirsiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın kontrolünüz dışında aktığı bir gün, siz de her şeyi oluruna veya gidişatına bırakmak isteyebilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlığa bugün her zamankinden çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde Ay burcunuza ilerlediğinde kendinizi toparlıyor, özgüven kazanıyorsunuz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; burcunda gerçekleşen Yeniay, özgüvenini ve cesaretini artırırken; yeni girişimler yapman için de seni destekliyor. Eski olan her şeyden vazgeçmen ve yeniliklere kucak açman gereken bir zaman dilimindesin. Fiziksel enerjin yükselirken; ikili ilişkilerde hem kendini daha güçlü hissedebilir hem de şartları senin belirleyeceğin koşullar oluşabilir.

25 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 31" R
Ay
Başak
20° 05' 29"
Merkür
Koç
17° 07' 11"
Venüs
Koç
18° 40' 26"
Mars
Balık
21° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 40"
Satürn
Balık
15° 38' 35"
Uranüs
Boğa
21° 47' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 03"
Lilith
Başak
22° 13' 43"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>