Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sürprizleri Değerlendiriyorsun. Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2020, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bir otorite figürü ile çatışma yaşayabilirsiniz. Bugün, büyük ve yaratıcı bir enerjiniz olacak. Bir projeyi daha farklı ele almayla ilgili heyecan verici fikirler edinebilirsiniz. Kendi işinizi yapmak için gerekli izni aldığınızdan emin olun. Cazibenizle bu otoriter kişiliği kendi tarafınıza çekebileceksiniz. Yenilikçi fikirlerinizi ifade etmekte tereddüt etmeyin.

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Müzik dinlemekten keyif alabileceğin bir gün. Sinir sistemin yumuşak seslere olumlu tepki verecek. Belki iyileştirici tonlarda bir CD takıp dinleyebilirsin. Tibet melodileri mesela... Müziğin titreşimleri seni rahatlatacaktır. Evinde kişisel bir sığınak yarat. Uyum da içinde olsun.Bugün zihniniz bitmemiş işlerden, artık aramanız gereken arkadaşlara, entelektüel ya da spiritüel konulara atlayarak saatte yüzlerce kilometre hızla çalışmaya meyilli olabilir. Bunun sonucunda, herhangi bir şey yapmak için enerjniz kalmadığını, dört bir yana dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Durup biraz rahatlamaya ve derin derin nefes almaya çalışın. Bu, dikkatinizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Yoksa gün bitene dek beyniniz yanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

28 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal kırıklığından ve üzgün ruh halinizden arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirerek kurtulabilirsiniz. Sağlığınızı düşünüyorsanız zihninize sizi mutsuz edecek düşünceleri almamaya çalışın. Biraz egzersiz yapın ve rahatlayın.

28 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkim çok monotonlaştı, her şey tekdüze ilerliyor diyorsan bugünü çok iyi değerlendirmeni öneririm! Gün içerisinde hayatında sürpriz gelişmeler olabilir. Uzun süreli birlikteliği olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişiden beklentilerin daha çok artabilir. Onunla evlenme düşüncesindeysen eğer, bu konuyu konuşmak için oldukça olumlu bir gün? Önüne gelen fırsatları değerlendirmek için daha fazla beklememeni öneririm.

28 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hesapta olmayan bazı sorunlar yaşayabilir ve bunlara kalıcı bir çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Aslında şu an yaşadığınız sorunlar geçmişte üstünü örtüp pek ilgilenmediğiniz konular idi. Bugün bunlara yenilikçi ve orijinal fikirler bularak çözüm getirebilirsiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında mutlu hissedeceğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınıza dair bütünü ile güzel haberler alacak ve girişeceğiniz aksiyonlarda başarılı olabileceksiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor. Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz.

28 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza daha saygılı davranmanız gerekiyor. Negatif tavırlar sergilemeniz ortamın enerjisini ve insanların üretkenliğini kötü etkileyecektir.

28 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda seyahat etmeye başladığı bugün Venüs ve Neptün de Balık burcunda kavuşum gerçekleştiriyor. Maddi konularınız göz önünde olacaktır.Kalabalık sosyal ortamlara katılmak durumunda kalabilirsiniz. Bugün finansal konularda kontrollü hareket etmek kolay olmayacaktır.

28 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi sürekli olarak size farklı gelen şeyler üzerine yoğunlaştırıp kendi işlerinizi aksatabilirsiniz. En çok ilginizi çeken konular uzak ülkeler ve farklı kültürler olacaktır. Tüm programınızı değiştirip aniden yabancı ülkelere seyahate çıkmaya karar vermeniz mümkündür.

28 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalbiniz kırılmaya müsait. Alıngan bir dönemdesiniz. Size ait beklentilerin karşılanmıyor olması, üst üste yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi yordu. Günlük hayatınız,hayatınız konusunda çok şanslısınız. Kendinizi göstermek, parlamak için uygun zamanlar. Doğum günlerinizi kutluyoruz. Bu dönem enerjinizi hep yüksek tutmalısınız.

28 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; tamamen şans eseri ufak tefek kazançlar elde edebilir, bir hizmetin satışından dolayı mutlu olabilirsin. Ancak hemen ayakların yerden kesilmesin. Zira bu gelirin arkası olmayabilir. Arkadaşlarınla aranda alacak verecek sebebiyle gerginlikler olabilir, harcamalarda abartıya kaçabilirsin.

28 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 09" R
Ay
Boğa
28° 42' 33" R
Merkür
Koç
22° 35' 06"
Venüs
Boğa
11° 34' 51"
Mars
Koç
06° 19' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 18"
Satürn
Balık
17° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 50' 32"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 59"
Lilith
Başak
24° 17' 26"
True Node
Koç
15° 18' 07"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>