Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hafifliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Şu an aşk hayatınızı daha iyi hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu sizin için hiçbir zaman kolay olmadı. Eski sevgilinize karşı olan duygularınızdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu süreçte, büyük potansiyele sahip bir ilişkide olabilirsiniz. Geçmişte kalan kötü enerjilerin şu anki aşkınızı etkilemesine izin vermeyin. Sevgilinizle geçirdiğiniz özel anlara odaklanın ve onları anlamlı kılın!

Bugün biraz egzersiz yapmak ve çözüm üretmek için uygun ruh halinde olabilirsiniz. Bedensel enerjiniz şu anda biraz düşük olabilir. Bazı yoğun egzersizlerle terleyerek bazı toksinleri yakmaya başlayabilirsiniz. Kilo verme çalışmalarınızı bazı kardiyovasküler çalışmalarla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yakında çok daha canlanmış hissetmeye başlayacaksınız. Sağlığınız bugün iyileşmeye başlayabilir, bu yüzden bazı fiziksel aktivitelere başlamakta gecikmeyin!

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihniniz bitmemiş işlerden, artık aramanız gereken arkadaşlara, entelektüel ya da spiritüel konulara atlayarak saatte yüzlerce kilometre hızla çalışmaya meyilli olabilir. Bunun sonucunda, herhangi bir şey yapmak için enerjniz kalmadığını, dört bir yana dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Durup biraz rahatlamaya ve derin derin nefes almaya çalışın. Bu, dikkatinizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Yoksa gün bitene dek beyniniz yanabilir.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanların fikirlerini aktif olarak ifade ettiği bir konferansa veya bir tür entelektüel tartışmaya katılabilirsiniz. Söyledikleriyle aynı fikirde olmasanız bile, bugün tutkuyla konuşanlardan ilham alın.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.06 - 13.50 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Omuzlarından tonlarca yük indiğini hissediyorsun. Kaygı ve endişelerini bir yere bırakacağın gibi beklemediğin yerden gelen maddi yardım, ödemelerini bir parça da olsa rahatlamasına neden olacaktır. Günün geri kalanını gezmek, sevdiğin semtte fotoğraf çekmek ya da güzel bir kahve içerek geçirebilirsin. Çalışan Kova isen,yerinde güzel deneyimlerini paylaşacağın ortamlar gelişecektir.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili konularda büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı sizi bekliyor. Ailenizle beraber yeni kararların verileceği bugünde sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyecek ve onlardan destek olmasını bekleyeceksiniz. 

29 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Çıkar ve ihtiyaçlarınızın dışında sırf kapitalist olduğu için size hizmet etmeyen şeyler alabilirsiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

29 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı yaşamak hayatınıza renk katıyor olabilir ancak bu aralar biraz yavaşlamanız gerekiyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi tehlikeye atacak kararlardan uzak durun.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcuna giriş yapacağı 14:50'ye kadar para evinizde boşlukta olacak. Gündüz saatlerinde girişeceğiniz işlerin finansal getirisi beklentinizin altında olabilir.Yatırım yapmak veya mal alıp satmak gibi konularınız varsa Ay'ın Koç burcuna giriş yapmasını bekleyin. Ay'ın Koç burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilgili meseleler ön planda olacaktır.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere sürüklenip durabilirsiniz. Kafanız karışık olacağından, algılamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşamanız olasıdır. Bugün hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda tutmalı ve önemli hamleleri ertelemeli, aksaklıkları gidermek için atılımlarda bulunmamalısınız.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şans sizinle! Günlük rutinlerinizde ve hayat akışınızda heyecan hissetmeye, hayattan zevk almaya başladınız. Kendinizi daha pozitif hissediyorsunuz. Doğum günlerinizi kutlamaya devam ediyoruz. Enerjiniz Güneş sizin burcunuzda ilerlerken hiç bitmesin! Kariyerinizle ilgili pozitif gelişmeler olabilir. Uzun süredir arka planda sürdürdüğünüz işlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün yeteneklerin üstlerin tarafından fark edilebilir veya ekonomik konularla ilgili adımlar atmaya karar verebilirsin. Çalışmalarının sonuçlarını alman başka konularla ilgilenmene fırsat tanıyacaktır. Özellikle akşama doğru iletişim trafiğin çok hızlanabilir, yakın çevren ve arkadaşlarınla fikir paylaşımında bulunabilirsin.

29 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>