Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlişkilerde Gözden Geçirmeler Söz Konusu Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

İlerici fikirleri olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi biraz asi ve ormal olmayan alternatif bir yaşam tarzı var olabilir. Onunla konuşmak ve yaşam tarzları hakkında daha fazla şey öğrenmek hoşunuza gidecek. Açık bir zihne ve kocaman bir kalbe sahipsiniz, bu yüzden bu kişi muhtemelen sizinle konuşurken rahat hissedecek. Onunla sohbet ederken daha gerçekçi bir yaklaşım benimseyin.

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Tutkuların bugün çok güçlü olabilir. Ya çok seveceğin ya da hiç sevmeyeceğin şeyler ve durumlarla karşılaşabilirsin. Görüşlerini başkaları ile paylaşmak isteyen, açık bir ruh hali içinde olabilirsin. İçini döküp rahatlamak iyi gelecektir. Sadece etrafındaki herkesin aynı fikirde olmasını bekleme! Düşüncelerini insanlara kabul ettirmeye çalışmamalısın. Ama güvenebileceğin iyi bir arkadaşa açılabilirsin.Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık kimse senin yolunda durmuyor. Hayatınızdan sadece siz sorumlusunuz ve şimdi daha önce hiç olmadığı kadar fazla güce sahip olduğunuzu anlamanın zamanı geldi. Bu sizin için korkutucu bir farkındalık olabilir, ancak herhangi bir şeyden korkuyorsanız, en fazla hareketsizlikten korkmalısınız. Bugün hayatınızın en az bir bölgesinde önemli bir şekilde ilerleyin. Daha önce yapabileceğinizi hiç hissetmediğiniz bir değişiklik yapın.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. İlişkilerinde mantık arayışın sevgilinle anlamlı konuşmalar yapmana neden oluyor. Bugün ilişkilerini mercek altına alıyorsun. Eğer birlikte olduğun kişinin senden farklı olduğunu düşünüyorsan, gözün başka insanlara kayabilir. İlişkisi güzel ilerleyen çiftler için ise oldukça olumlu bir gün onları bekliyor. Ailen arasında önceden alınmış bir arazinin tapu konuları hakkında belli fikir ayrılıkları olabilir. Mantıklı çözümler üretmenin zamanı geldi.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda bir arkadaşınızın söylemi üzerine çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma çekebilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de hiçbir şekilde olaylara müdahale etmeden akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle beklemelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ancak arkadaşlık ilişkileriniz ağır basabilir. Bazı konularda söylemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde...

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Disiplinli olmanız gereken bir gündesiniz. Dikkatinizi dağıtacak durumlar ortaya çıkabilir ya da etrafınızda fazla konuşkan insanlar belirebilir. Onlara aldırış etmeyin.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Oğlak burcundaki Satürn ve Plüton ile sert etkileşim içinde olacak. Bugün çevrenizdeki kişilerle iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.Kendinizi ifade ederken sert bir tavır takınmamalısınız. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarındaki önemli gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde hem kendinizin hem de partnerinizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz edebiliyorsunuz. Kimseye torpil geçmiyorsunuz. Herkes ilişkiden ihtiyacı kadarını alabiliyor. Bu da ilişkinizi huzurlu yaşamanızı sağlıyor. Maddi anlamda gücünüze güvenin. İşiniz size gereken kazancı sağlayacak. Boşa endişelerden uzak durun.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Merak duygunuzun tavan yaptığı bir günde etrafınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Komşu ve kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Ticari konular, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili tedbirli davranmalısınız.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 02' 38" R
Ay
Başak
00° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 56' 36"
Venüs
Koç
16° 35' 32"
Mars
Balık
20° 41' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 32"
Satürn
Balık
15° 28' 35"
Uranüs
Boğa
21° 41' 35"
Neptün
Balık
28° 32' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 08"
Lilith
Başak
22° 02' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>