Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayakların Yere Sağlam Basıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerini ve düşüncelerini sanatla daha fazla aktarabilmen olası. Dinleyeceğin bir şarkı, okuyacağın bir kitap seni daha derinden etkileyebilir. Zihnini sanata ve yaratıcılığa daha fazla açabilirsin.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün hayatınızdaki güzel şeyleri kucaklamak isteyeceksiniz. Her şeyi kendiniz için yaptığınıza emin olun. Biraz şımarmakta ve para harcamakta bir sakınca görmüyorsunuz. Tabii ki yapın ama kendinizi frenlemeyi de unutmayın.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayaklarının yere sağlam basmasını istiyorsun. Bu yüzden dışarıya kendinde güvendiğin izlenimini vereceksin. Hayal gücünü serbest bırakacak ve gerektiğinde kendini zorlayacaksın. Tarzında değişiklik yapma arzun ile soluğu güzellik salonunda alabilirsin. Kendini şımartmak için yapacağın harcamalar, bütçeni biraz aşabilir.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle yaşayacağınız sıkıntılar tüm hayatınıza etki edebilir ve kendinizi gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz. Anlamlandıramadığınız şeylerin suçlarını onlarda arayabilir ve bu konuda kendinizi haklı çıkarma çabanız hüsranla sonuçlanabilir.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize güven vermelisiniz ki sizi değişime hazırlasınlar. Başarabileceğiniz size uygun işlere yönelmelisiniz. İnsanların güvenini sarsmayın.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlar size normalde olduğundan çok daha ciddi görünebilir. Bir günlüğüne de olsa onlardan uzaklaşmaya karar verebilir, saklanabilirsiniz. Mesela öğle saatinde bir filme gidebilirsiniz. Ama izlemek istediğiniz filmi bulamayacaksınız… Durumların ciddiyetinden kaçmaya çalışmayın, belki siz kaçmaya çalıştığınız insanlardan çok daha ciddi olabilirsiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güvende hissetmek şu anda sizin için biraz zor olabilir. Bu güvensizlik hissinin temelinde kendinizi suçlayabilirsiniz ancak sebebi aramanızda sorun yok. Hataların başkaları tarafından yapılması sizin yapmanız kadar olasıdır. Uzun zamandır sizinle olan biriyle iyi bir sohbet, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir yol bulmanıza yardımcı olabilir. Çözümünüz muhtemelen sizin kadar benzersiz olacak!

2 Şubat 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz; bazı problemlerin kendi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Ortak çalışmalar için uygun bir gün.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminize geliyor. Ani gelişebilecek olumsuz durumlar söz konusu olabilir. Koşulları zorlamamaya çalışın, bazı konuları daha sonra ele almak üzere bekletmeniz daha iyi olabilir.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Bugün hayırlı bir adım atabilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapın. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın

2 Şubat 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 17' 18"
Ay
Akrep
13° 31' 56"
Merkür
Koç
26° 01' 15"
Venüs
Balık
20° 30' 53"
Mars
Balık
04° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 28"
Satürn
Balık
13° 12' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 15"
Neptün
Balık
27° 46' 32"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 31"
Lilith
Başak
19° 41' 55"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>