Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Günün en güzel kısmı evde geçecek olan vakit. Büyük bir işe atılmadan önce şu anda biraz dinlenmeye ve şarj olmaya ihtiyacın olduğunu hissetmiyor musun? Bu sükunet aralarının gücünü hafife almamalısın. Kendini iyi bir kitaba vermek veya yakın arkadaşlarla eğlenmek için bütün bu çaban, değil mi?Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu, "barış imzalamak" için güzel bir gün. Şu anda stresli hissediyor olabilirsiniz çünkü şüphelerinizi gidermeniz gerekiyor. Size rahatsızlık veren bazı yanlış anlamalar olabilir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Birbirimizi suçlamak yerine, geleceğe odaklanma zamanı. Uyum içinde ilerlemek istemez misiniz?

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün boşluktaki Ay, saat 05:00 itibariyle sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Bu saat itibariyle yüksek bir enerjide olacaksınız. Güzel gelişmeler yaşamaya açık bir gündesiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Mars'ın Plüton ile kurduğu zıt açı sebebiyle bugün sağlığınıza önem vermelisiniz. Vücudunuzun size verdiği uyarılara kulak asmalısınız. Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrene zaman ayırıyorsun!Ay'ın konumu bugün seni destekliyor. Yapacağın eylemlerden hızlı dönüş alabilir, uzun zamandır aklında bulunanbaşvurusunu gerçekleştirebilirsin. Maddi anlamda yeni kazanç kapıları açılabilir, kendini güvende hissedebilirsin. Bu tavrını ikili ilişkilerine de yansıtman kazançlı çıkabileceğin olayları önüne getirecek. Kendi işinin patronuysan sorumluluklarına daha çok sahip çıkman gerektiğini anlayacaksın. Sevgilin ya da eşinin kariyeri ile ilgili alacağı kararlar ilişkinize yeni bir yön çizebilir. Duygularını, düşüncelerini açık yüreklilikle paylaşacaksın. Uzun zamandır ihmal ettiğin aile ve sosyal çevrene zaman ayırma isteğin artıyor.  

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri sizden parasal bir destek isteyebilir. Bu noktada bütçenize göre hareket etmeli ve ilişkilerinizi sonrasında bir gerginliğe sevk etmemelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olayları kayıp olarak görmektense iyi tarafına odaklanmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak mükemmeliyet hissi yaratmamalı.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınız, çalışma hayatınız açısından epeyce yoğun, yorucu, çaba ve gayret gerektiren bir gün sizi bekliyor olabilir. Birlikteyaptığınız çalışma arkadaşlarınıza, size destek ve yardımcı olan kişilere karşı sabrınızı korumayı ihmal etmemelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kova; burcunda ilerleyen Ay, kendini farklı bir şekilde ifade etmene olanak sağlıyor. Ancak sorumluluklar veyükünün getirdiği kısıtlanmaları yaşayabilirsin. Önüne çıkan engelleri aşmak için çaba göstermeli; tarzında değişiklik yapmalısın. Aile içinde ki sorunların üstesinden gelebilmek için alternatifler üretmelisin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahate çıkabilir ve yolculuk esnasında tanışacağınız kişiyle sürpriz bir aşk macerasına atılabilirsiniz. Duygularınızın yoğunlaşacağı bir döneme giriyorsunuz. Heyecanınızı kontrol etmelisiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber duygularınızı alt üst edebilir. Fakat, bu durum çabuk geçecek.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 02" R
Ay
Koç
08° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 45' 05"
Venüs
Boğa
07° 20' 21"
Mars
Koç
03° 41' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 42"
Satürn
Balık
17° 00' 52"
Uranüs
Boğa
22° 38' 34"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 44"
Lilith
Başak
23° 54' 30"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>