Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mesafeli Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan, fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı kişilere karşı farklı duygular hissedebilirsiniz. Hislerinizin doğru çıktığı durumlarla karşılaşabilir, hislerinize kulak vererek doğru yolu bulabilirsiniz. Aşk hayatında ve ilişkinizdeki mevcut enerji farklı bir yola evrilebilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cümlelerini kontrol altında tutuyorsun. Böylesinin insanlar ile daha mesafeli olmanı sağladığını düşünüyorsun. İlişkinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Yakın çevrende maddi anlamda geçimini sağlayamadığını düşündüğün birine yardım elini uzatıyorsun. Borsa gibi alanlarda yatırım yapıyorsan, şansını fazla zorlamamalısın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda çocuklarla, sevdiklerinizle eğlenceli konular gündeme gelebilir. Kendinizi ortaya koymanız zor olmayacak.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde farklı platform ya da sizden farklı kişilerden davetler alabilir, farklı kültürlerle kendinizi yakın hissedeceğiniz ortamlar oluşturabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka, sevgiye, güzelliklere inandığınız, kalbinizin sesini fazlasıyla duyduğunuz bir gün olabilir. Özgün yanlarınızı ortaya çıkaran sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere odaklanabilirsiniz. Güneş tutulması öncesinde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş partnerinizin sizi yargılıyor olduğunu düşünüyorsunuz fakat bu doğru değil. İnsanlar hakkında varsayımlarda bulunmamalı, gerçekleri görmeye çalışmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat etmeye devam edecek. Aşk hayatınız, hobileriniz ve flörtleriniz ön planda olacaktır.Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz. Hobilerinize yönelik bir harcama yapabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün işinizde çok üretken ve verimlisiniz. Kendinizi bir çalışan olarak daha iyi hale getirmek için elinizden geleni yapın. Belli şeylere alerjiniz varsa kendinizi koruma altına alın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 03' 44" R
Ay
Başak
06° 35' 31"
Merkür
Boğa
00° 55' 49"
Venüs
Boğa
20° 53' 48"
Mars
Koç
12° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 25"
Satürn
Balık
17° 50' 52"
Uranüs
Boğa
23° 16' 54"
Neptün
Balık
29° 20' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 47"
Lilith
Başak
25° 07' 48"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>