Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Olgunlaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Romantizm ve evlilik her zaman sizin için önemli ama bugün daha da önemli gibi. Sıcak, sevecen ve güzel hissedeceksiniz bu yüzden aşk ve ilişki konuları bugün özellikle romantik olacak. Bugün diğer ilişkileriniz için de iyi bir gün çünkü siz ve çevrenizdekiler arasında anlayış düzeyi artıyor. Günlük hayattan tanıdığınız insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Günün keyfini sürün.

Son zamanlarda biraz sinir krizinin eşiğinde hissediyorsanız, endişelenmeyin. Sadece tüm bu duygulardan biraz arınmanın zamanı geldi. Her şeyden biraz bıkmış hissediyorsunuz. Herkesi her zaman denemek ve memnun etmek biraz yorucudur. Üzerinize çok gitmeyin. Son yirmi günde çok şey başardınız. Hepsine bir ara verin!

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün büyük miktarda aksiyon var olacak. Arka kapından süzülerek içeri girecek olan sıra dışı dalgayı hoş karşıla. Büyük miktarda enerji emrinde olacak. Bu enerjiyi kullanmaktan seni alıkoyabilecek tek şey zihnin. Gerçekte sana yardım edebilecek olan bu şeyden korkma. Zihnini aç ve farklı olanı hayatına buyur et.Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar şanslı zamanların ve başkalarının kararsızlığını kendin için fırsata çevirebilirsin. Senin etrafından dönen küçük bir savaş yaşanabilir, fakat bunu benzer konular üzerinde farklı fikirler ileri sürülebileceğine dair bir hatırlatıcı olarak gör. Her zaman bir doğru bir de yanlış cevap vardır diye düşünmene gerek yok. Çoğunlukla, gerçek yanıt ilk hayal ettiğinden bütünüyle farklı çıkar.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde iletişiminize özen gösterin ve ilişkilerinizde kazan-kazan durumları yaratmaya çalışın. İş birliği içinde olmak lehinize sonuçlar doğuracaktır. Dış koşullara göre hareket etmeniz gerekebilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alım satım konularında evrak ile ilgili eksiklikler yaşıyorsun. Bu gibi problemleri çözmek bugün beklediğin de fazla zamanını alabilir. Son günlerde edebiyata karşı artan ilgin, soluğu kitapçıda alman ile sonuçlanabilir. Geleceğini daha sık planlamaya başlıyorsun. Eskisinden daha olgun ve kararlarında emin davranmak, çevrenin de sana saygı duymasını sağlayacak.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gerginlikleriniz günlük yaşantınıza öfke olarak yansımaktadır. Konuşmalarınızda dikkatli olmalı iletişim kazlarına meyil vermemeye çalışmalısınız. İş koşullarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Bu konuyla ilgilivereninizle konuşursanız gerekli düzenlemeleri yapmak adına adım atabilir. Süreci titizlikle takip edin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi çok yormayın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda çaba göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Daha diplomatik olabilirsiniz. Bu haliniz işinize daha yüksek huzur getirebilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşurken ortaya çıkan bir yanlış anlamayı çözmek biraz zaman alabilir. Çoğu tartışmada entelektüel birikiminiz önemli olsa da, daha fazla dikkat gerektirebilecek şey, insani duygusal tepkinizdir. Şüpheciliğinizin size yardım etmeye çalışan birini uzaklaştırmasına izin vermeyin!

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içindesiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha özgür hareket etmek isteyeceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın kendi ritminde gelişmesine izin verin. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları daha net görebilirsiniz. İşinizde sizin için ters olan bir durum artık iyiye doğru gidiyor. Artık siz de bu durum karşısında tutumunuzu değiştirdiniz ve sizden daha üstün kişilerden fikir alıyorsunuz. Bu inişli çıkışlı devreyi bitirebilmek için kendi aklınıza ve zekanıza güvenin. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 49" R
Ay
Aslan
21° 18' 30" R
Merkür
Koç
29° 20' 17"
Venüs
Boğa
19° 19' 29"
Mars
Koç
11° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 45' 32"
Uranüs
Boğa
23° 12' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 52"
Lilith
Başak
24° 59' 18"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>