Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün gerçekten duygusal anlamda kopuk olabilirsiniz, bu da biriyle samimi bir ilişki kurmanızı zorlaştırıyor. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir projeye yüreğinizi koymada zorlanıyorsunuz çünkü bu konuda soğuk ve durumdan uzakmış gibi hissediyorsunuz. Eğer içinizden gelmiyorsa, zorla heveslenmeye çalışmayın. Duygusaldan ziyade mantıklı bir yaklaşım sergilemeniz daha iyi.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Planlama eksikliğinin seni kendi dünyanda yaşanacak bir miktar çatışmaya götürdüğüne tanık olabilirsin. Eğer olay bir şeylerin yıkılmaya başladığı bir aşamaya gelirse hiç şaşırma. Unutma ki ölüm yeniden doğumu beraberinde getirir - daha bilge, daha güçlü ve orijinal doğumdan daha ongun bir yeniden doğuştur bu. Eğer olayların, uç derecedeki baskının altında zedelendiğini hissedersen, şeylerin bütünüyle yıkılmasını tercih edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda hareket ediyor. Saatler 18:54'ü gösterdiğinde ise yarına kadar hareketine boşlukta devam ediyor. Kendinizle ilgili değişimler yapmakta kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Güneş'in Yengeç burcuna giriş yapmasıyla bugün en uzun gündüz yaşanıyor olacak. 23 Temmuz tarihine kadar sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Neptün de retrosuna bugün başlıyor olacak. 27 Kasım'a kadar maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Retroyken fazla hayalperest olabilirsiniz. O yüzden geliriniz artsa bile hemen harcamayın. Detaylı yazı için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendiriyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Yaşam standartlarını yükseltebileceğin güne merhaba de. Karşına çıkan fırsatları küçük büyük demeden değerlendirmelisin. Gezegenlerin seyriyle bugün ilişkinle ilgili kararsızlıkların ön plana çıkabilir. Sevdiğin insana kendini anlatmaya çalışırken yanlış anlaşılabilir, düzeltmeye çalıştığın durumlar daha da büyük bir sorun haline gelebilir. Belki de bugün konuşmak için doğru gün değildir! Eşinden bir süredir ayrıysan, bugün için adım atabilirsin. Bugüne ait planların her an iptal olabilir. Bu yüzden keskin planlar yapmamalı, yerine getiremeyeceğin sözler vermemelisin. Pozitif ve organize yanını kullanıp, tüm zor konuların üstesinden gelebilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda geçmişte yapmanız gereken şeyleri ertelemeniz birtakım sorunları oluşturmuş olabilir. Bugün bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Masraflarınızı yaparken gelir gider dengenizi ayarlayamayabilirsiniz. Kaliteli alışveriş hakkınız ancak isteklerinizi sıraya koymanız sağlıklı olacaktır

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; bugün yaşamınla ve ilişkilerle ilgili cesur kararlar alabilirsin. Özgürce hareket etmeni sağlayan gelişmeler olabilir, sevdiklerinin desteğiyle girişimlerde bulunabilir, görüş ve düşüncelerini paylaşabilirsin. Önümüzdeki günlerdetempon artabilir, yeni bir proje üstünde çalışabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyniniz bugün sağ şeritte hareket ediyor. Emniyet şeridine doğru bile kayabilir. Birileriyle görüşmeniz varsa, görüşme öncesi kendinize zaman ayırın ve biraz hazırlanın. Kelimelerinizi dikkatlice seçtiğinizden emin olun. Başkalarıyla iletişim kurmak bugün en zorlanacağınız alan gibi görünüyor.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Güneş, sağlık ve çalışma koşullarınızı ön plana çıkaracak. Doktor kontrolünden geçebilir, tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yeni bir ofise taşınabilir ya da ofis de oturma düzeninizi değiştirirsiniz. Sindirim sisteminize, zehirlenmelere dikkat edin.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>