Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Diyetine Ara Verebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 20%

İlişkinizde büyük bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Son zamanlarda, muhtemelen eski ilişkilerinizin en iyisini ve en kötüsünü analiz ediyordunuz. Bugün bu analizleri pratiğe dökebilirsiniz. Sevgilinizle içten bir sohbet edebilirsiniz, bu da ilişkinizde iyileşme ve gelişme sağlayabilir. Ya da gizli platoniğinize duygularınızı açabilirsiniz!

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen 'İyi değilim' demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. İş ve özel hayatınızda önemli netleşmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen veya bir süredir devam eden karmaşa, belirsizlik durumu sonlanabilir. Önünüzü daha net görebilir, istek ve hedeflerinizde netleşebilirsiniz. Aile büyükleri ve ilişkiler öne çıkabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir yaptığın diyete ara veriyorsun. Sevdiğin yemekleri yaparak kendini şımartabilirsin. Maddi gelirinin durağanlık yaşaması seni endişelendiriyor. Fakat aldığın önlemler sayesinde bu durumdan fazla etkilenmiyorsun. Arkadaşların ile düzenli olarak buluşmalarını seyreltebilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve mantıklı olmanız ve biraz da gayret göstermeniz, istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olabilir. Hatta birdeğişikliği düşünüyorsanız bunu gerçekleştirmek için de uygun ortamları bulabilirsiniz. Her türlü olayda kendi fikir ve kararlarınız ile baş başa kalacaksınız. Bu nedenle gözünüzü dört açmanızı tavsiye ederim.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay kişisel hassasiyetleri, beklentileri öne çıkarıyor. Ancak gereksiz yere aceleci davranmamalısınız. Sabırlı olun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla harcamak yerine ihtiyacınız olanı bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Duygusal açıdan ise yine ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz çok önemli.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda ve kariyerinizde daha parlak bir döneme girebilirsiniz. Alkış ve takdir toplayabilirsiniz. Üstlerinizle ve yöneticilerinizle iyi ilişkiler kurabilir, onlardan destek alabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde canavar gibi davranan biriyle uğraşmanız gerekiyor ama bu durum ona onun gibi davranmanız gerektiği anlamına gelmez!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar kariyerinizde itibarınızın yükseldiği bir dönem başlıyor. Görüşmeler, mülakatlar, yeni başvurular için verimli bir dönem. Ancak halen daha kontrolünüz dışında durumlar olduğu için tam istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınız ile ilgili harika gelişmelerle karşılaşacaksınız. İş yerinizde daha başarılı olabilmek istiyorsanız, motivasyonunuzu yükseltmelisiniz. Hayatı fazla ciddiye almayın ve içinizden geldiği gibi davranın. 

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda fırtınalı bir dönemden geçiyorsunuz. Sevgilinizle tartışmalardan uzak durun, ve sorunların üzerine gitmeyin. Problemi, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve incinmenize yol açar. Dürüst ve açık davranmanız sorunları çözebilir. İşlerinizle ilgili konularda oldukça seçicisiniz. Takım çalışması sizi daha çok motive ediyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 18' 40" R
Ay
Oğlak
23° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 50' 59"
Venüs
Boğa
00° 51' 17"
Mars
Balık
29° 38' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 47"
Satürn
Balık
16° 33' 54"
Uranüs
Boğa
22° 20' 26"
Neptün
Balık
28° 54' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 08"
Lilith
Başak
23° 19' 29"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>