Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alıngan Olabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Derin bir nefes al çünkü iyi olacaksın. Zor zamanlardan geçiyorsun ama seni destekleyecek insanlar çevrende. Seni anlıyorlar, o yüzden yalnız değilsin. Bunu da hep yaptığın gibi aşacaksın, merak etme. İşleri ağırdan al ve yeni yaşam tarzları keşfet. Şu anda çok da fazla büyük değişiklikler yapma yoksa kafayı yemen mümkün.Bugün aile üyeleriyle epey haşır neşir olabilirsiniz. Ailede olan olaylarla ilgili hararetli tartışmalar yaşanıp farklı görüşler ortaya atılabilir. Ne yapılması gerektiğine dair anlaşmazlıklar olabilir. Fikrinizin iyice anlaşıldığından emin olmalısınız, çünkü herkesin duyması gereken bir çözüm üretebilirsiniz. Bunun uygulanmaya ne kadar müsait olduğunu dile getirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanların duygularına karşı daha duyarlı olmak önemli. Büyük olasılıkla her zamankinden daha savunmasız hissediyorsunuz, bu yüzden bir şeylere kurban gitmemek için elinizden geleni yapın. Gelgelelim, şu anda duyduğunuz acımasız sözlerin geçmişte sizin başkalarına yağdırdığınız acımasız sözlerin bir yansıması olabileceğini de bilmelisiniz. Dolayısıyla bugün yaşacağınız olaylardan iyi bir ders çıkarabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi adalet, kader ve nasipve özel hayatınızda öne çıkabilir. Direnme, inat ve yaşamla-kişilerle mücadele gün içinde başarı getirmezken; teslimiyet, maneviyat ve yaşamdan size verileni kabul içinde olmak beklenmedik güzelliklere aracı olabilir. Bir konuyla ilgili hakkınız teslim edilebilir. İlahi adalet durumlarıyla karşılaşabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha alıngan bir tavırda olabilirsin. Arkadaşlarının senin iyiliğine söylediği tavsiyeleri kötüye yorumlamamalısın. Vücudun ile ilgili estetik kaygısı güdebilirsin. Spor ile bu kaygıları ortadan kaldırmak istiyorsun. Beslenme düzenini aksatmıyorsun. Çok fazla yağlı besinlerden uzak durabilirsin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme, ağrı ve uyku konusunda yaşayacağınız sorunlar bağışıklığınızı düşürebilir. Bugün sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Siz ne kadar iyi olursanız çevrenize, işinize ve sevdiklerinize o kadar faydalı olabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli ve çalışkan hissedebilirsiniz ayrıca ev ve aile ilişkilerinizde de başarıyı yakalayabilirsiniz. Güzel günler yakın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinçaltınızda yer eden önemli konuların açığa çıkabileceği bir gün olabilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve yine benzer şekilde maneviyatı ve sezgileri güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ruhsal anlamda akışta olabileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çenesi düşük insanlar bugün canınızı sıkabilir. Onlara susmanın ne kadar büyük bir erdem olduğunu dolaylı olarak ima edebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Psikolojik olarak kendinizi yorgun ve içe kapanık hissedebilirsiniz. Terapi almak ve psikolojik çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim seyahatler, hukuk ve eğitim konularında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda ufak bir değişiklik olacak. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir gün olacak. Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara pozitif enerji saçıyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz ve ihmalleriniz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım, yapacağınız candan konuşma aşk hayatınızı canlandıracak. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya cesaret edemiyorsunuz. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>