Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Pozitif Duygular Saçıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 40%

Sezgileriniz bugün bir üst seviyeye çıkmış olabilir ve diğer insanların hislerini kolayca anlayabilirsiniz. Bu, bugün kiminle zaman geçirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak. Bugün iyi ruhlu arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle olmayı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde, başka bir kişinin negatif enerjisine kapılmak yerine hoş zaman geçirebilirsiniz.

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Sağlam görünen bir zemin aslında kum dışında bir şey olmayabilir. Bastığın zemine dikkat et. İnsanlarla anlaşmayı zorlaştırabilecek, heyecanlı ve yanlış anlaşılmayı davet eden bir element havaya hakim. İyi haber şu ki senin hislerin gayet sağlam zeminde ve her ne yaşanırsa yaşansın, içsel sabitliğinin senin için çok önemli olduğunu biliyorsun.Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rahat ve çılgın olmak istiyorsun fakat bir şeyler seni alıkoyuyor gibi. Bunun sebebi kendine yeterince güvenmemen ve insanların sana deli gözüyle bakacağını düşünmen olabilir mi? Neden biraz eğlenmek aptal gibi görünmene sebep olsun ki? Ve daha önemlisi, bunu neden takıyorsun? Fakat şu doğru ki, dışlanmış olmaktan pek hoşlanmıyorsun. Sen sevgili #burçAdı#, kurallara uygun oynamayı seviyorsun.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. İç dünyanızda kendi kendinize kararlar alabilir, kendinizi bir disipline sokabilirsiniz. Diyet, spor, alışkanlıklarda ve rutinlerde değişim gündeme gelebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı dostça ve insancıl yaklaşıyorsun. Bu durum fırsatları beraberinde getiriyor. İş arayışı içinde olan bir Kova burcuysan yakın arkadaşın sana ortak biryapma teklifi yöneltebilir. İçten tutumun ve güvenilirliğin etrafa pozitif duygular dağıtıyor. Senin kıymetini bilmeyen insanların pişmanlıklarına şahit olabilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen bir konu duygularınızı alt üst edebilir. Bilmediğiniz ve sonucuna katlanmak zorunda olduğunuz konuda haksızlığa uğramış olduğunuzu öğrenmeniz gerçeklerin ne kadar da acı olduğunu sizlere hatırlatıyor olabilir. Dost kim düşman kim ortaya çıktığı için şanslısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde korumacı bir tavır sergileyebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda daha ihtiyatlı olduğunuz taktirde pratik zekanız ile önünüze sunulan her işin üstesinden başarı ile gelebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkide olmanın en iyi yanı, birlikte ilerlemektir. Bugün eşinizle plansız bir macera yaşayın, bu ikinize de iyi gelecek.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 19:34'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Günün genelinde sosyal çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. 10:54 ile 19:34 arasında Ay boşlukta seyahat edecek. Bu zaman aralığında girişilen işler sonuçsuz kalabilir, önemli işleriniz için günün erken saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile psikolojiniz ve bilinç altınızla ilgili konular gündeminize taşınıyor. Önümüzdeki birkaç gün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çatışmalar kişisel ihtiyaçlarla ilişki ihtiyaçları arasında ortaya çıkacaktır. Artık hedeflerinize ulaşmak için aşırı agresif davranışlar sonucunda tek başına kalabilirsiniz. Finansal zorluklar ilişki sorunlarına neden olabilir. İlişkileri her yönüyle dikkate almayı unutmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>