Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Acele Karar Vermemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Kova cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Bir şey komik olsa bile gülme dürtüsüne karşı direnin! Ciddi konuşmaların ortasında gülmek size yardımcı olmaz. Başkaları bugün kendi meselelerine ne kadar odaklanıyor olursa olsun, kendinizi şaka yaparken ve kaçmak isterken bulabilirsiniz. Okul günlerinizde disiplinli biriydiniz. Bugün şifreli olmaktan kaçacaksınız, ancak bazı işlerinizi yapmak için kendinizi zorlamak zorunda kalacaksınız!

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Bugün çevrenizdekilerle belirli noktalarda empati kurmakta zorlanabilirsiniz. Yüksek ihtimalle, onların bakış açısı, sizin durduğunuz yerden son derece manasız görünüyor. Belki de gözlerinizi biraz daha açmalısınız. Argümanınızı daha analitik bir yaklaşımla sunmalısınız. Fikrinize katılmayan birinin haksız olduğunu varsaymayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Entellektüellik, bugünün pratik veya metafiziksel olsun sizi ilgilendiren tüm konularda aydınlatıcı bir gün olması için sezgilerinizle birleşecek. Bu konularla ilgili grup aktiviteleri (özellikle bir arkadaşınızla giderseniz) son derece faydalı olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanları geçmişten tanıyıp tanımadığınızı araştırmak isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ayın etkileriyle agresyon ve gerilim tırmanabilir. Soğukkanlı olmayı çalışmalı, öfke kontrol sorunlarına mahal vermemelisiniz. Israrcı fikirler, haklılık savaşı durumlarından kaçınmalı.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uygun gördüğün bir bütçe ile kendine erkenden bir kış tatili ayarlamak isteyebilirsin. Yine de çok fazla aceleci davranmamalısın. Kırıldığını hissettiğin bir arkadaşına alındığını belli edebilirsin. Gökyüzü en yapıcı seyrinde, akşam evde kendine sağladığın sakin ortamın keyfini sürüyorsun. Sevdiğin yemekleri sipariş edebilirsin.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan sorunlarınızı hafifletmek için olumlu adımlar atıyor olabilirsiniz. Geçmişi kenara bırakarak yeni bir sayfa açmak için harika bir gün olabilir. Kırgınlıklar her iki tarafı da olumsuz etkilemiş olabilir. Sizler sevginizi yansıtmalısınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay sizi daha dikkat çekici ve güçlü kılmakta. Aynı zaman sorumluluklarınızı arttıran gelişmeler de gündeme gelebilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda çizginiz net olsun ve yapmak istemediğiniz herhangi bir şeye kendinizi zorlamayın. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Dostlarınız hep yanınızda.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşin sonunu görebiliyorsunuz ve şimdi elinizden geldiği kadarını bitirirseniz kutlama yapmak çok daha tatlı olacak. Kendinizi bir dakika bile boş bırakmayın.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Kariyer hayatınızda süregelen problemleri çözmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde yeni birkonusu gündeme gelebilir. Veya mevcut işinizde terfi, zam alabilirsiniz. İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için de önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda birtakım değişiklikler olursa korkmayın ve güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edin. Finansal olarak daha iyi bir konuma gelebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün çok pozitif olacaksınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark edin! İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>