Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerin Yaşlasın İstemiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız işten son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endiş

İnsanlarla bugün uğraşmak zor olabilir, çünkü onların da senin kadar inatla hareket ettiklerini keşfedebilirsiniz. Başkalarının şüphelerinden faydalanmayı deneyin, yoksa hayatınızın hemen her köşesinde tam bir çıkmaz olacak. İşleri yapmak için başkalarına taviz vermeniz gerektiğini fark etseniz dahi, bunu bir kayıp veya karakter hatası olarak görmeyin.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir - özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama - her ne kadar cezbedici de olsa.Entellektüellik, bugünün pratik veya metafiziksel olsun sizi ilgilendiren tüm konularda aydınlatıcı bir gün olması için sezgilerinizle birleşecek. Bu konularla ilgili grup aktiviteleri (özellikle bir arkadaşınızla giderseniz) son derece faydalı olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanları geçmişten tanıyıp tanımadığınızı araştırmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz çok yüksek ve açık görüşlüsünüz. Son dönemde yaşadığınız olaylar, hayata daha ruhani bir pencereden bakmak için sizi cesaretlendiriyor olabilir. Kendinizi dindar biri addetmeseniz de, ruhani yolculukların size çok faydası dokunabilir. Metafizik, felsefe ve dünya dinleri gibi konularda bir şeyler öğrenmeye açık olun. Sonrasında siz de kendi yolculuğunuza başlamış olacaksınız!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın her alanında geleceğe yönelik planlar içinde olabilir, çok fazla değişim ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ya hep ya hiç noktasına gitmekten kaçınmalı, duyguları dengeye almalısınız. Günlük yaşamınızda, yaşam alanınızda değişimler yaratarak daha dengeli bir ruh haline geçebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni oyalayan ayrıntılara yer vermiyorsun. İş yaşantında ortağını sorumluluklarını boşlaması konusunda uyarabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan kıskançlık duygun artabilir. Bu nedenle yaşanan yanlış anlaşılmalar minik tartışmalara dönüşebilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif almak ve yeni bir maceraya başlamak için gereken enerjiye sahipsiniz! Hayatta ilginizi çeken şeylerin içine dalın ve onları keşfetmek için hazır olun. 

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde duygusal alanda sizi zorlayan ya da takılıp kaldığınız bazı sıkıntılar olabilir. İşlerinizi yeniden ele alabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı fırsatları değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Daha naif bir güç gösterisi herkes tarafından hayranlık ile karşılanacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte iletişim ve haberleşme konuları yorucu olabilir. Kendinizi anlatmakta, ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklında olanlarla hayattan zevk almak zor. Bu nedenle bugün biraz zihninizi boşlatmayı ve dertlerinizden uzaklaşmayı deneyin. Bunu sevdiğiniz bir hobiyle ilgilenerek yapabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Yarın gerçekleşecek Yeni Ay ilehayatınızı yeniden yapılandıracak gücü kendinizde bulacaksınız. Hayata geçirmek istediğiniz plan ve projelerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars'ın 10 Eylül'den beri devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Önümüzdeki günlerde yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler daha rahat ilerleyecektir. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere katılmak için önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu süre kısıtlama veya sorumluluk yaratıcaktır. Bireysel ihtiyaçlarınızı pratik olarak karşılamak gerekir. Eğer ilişkileriniz bozuluyorsa onlar artık fayda getirmiyor demektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kimseyi hatalı seçtiğiniz söylenemez, ancak iyi ilişkileri tutarsız beklenmedik karar ve uygulamalarla koparmamalısınız. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürecek gibi. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün. Sağlık konularında bazı koşuşturmalarınız olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 25" R
Ay
Oğlak
14° 34' 41"
Merkür
Koç
16° 37' 08"
Venüs
Boğa
00° 01' 29"
Mars
Balık
29° 06' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 30' 19"
Uranüs
Boğa
22° 18' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 51"
Lilith
Başak
23° 14' 60"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>