Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Soru İşaretleri Artabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün iyi arkadaşlarınızla zaman geçirin. Sevdiğiniz insanlarla büyük bir akşam yemeğine çıkın ve yiyecek ve içecek konusunda bütçenizi aşmaktan çekinmeyin. Hemen her durumun kontrolünü elinizde tutabiliyorsunuz. İnsanlara, büyük bir bütünün parçası olduklarını ve büyük başarılar elde etmenin anahtarının birlikte çalışmak olduğunu hatırlatın. Onlara olabildiğince iyi olma konusunda ilham verin.

Bir probleme iki farklı noktadan bakıyor olabilirsiniz. Siz analitik bir insansınız ve şu anda baskı yaratan çözümü bulmaya çalışıyorsunuz. Bu karmaşık bir kişisel durum olabilir. Ya dayerinizde bir şeyi düzeltmeyi çalışıyor olabilirsiniz. Tüm seçenekleri tüketene kadar pes etmeyin. Odaklanmaya devam ederseniz, yakında bu bulmacanın sihirli çözümünü bulacaksınız.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Hayallerine karşı bonkör ol. Var olan durumlarla, gerçeklik anlayışın pek uyuşamayabilir fakat hemen kaygılanma. Kanatlı ayakkabılarını giy ve stratosfere doğru yol al. Sınırları zorla. Büyümen ve gelişmen için gerekli olan tek yol varlığının normal modunun ötesine gitmek. Bugün bunu yapmak için uygun bir gün.Bugün diğer insanların duygularına karşı daha duyarlı olmak önemli. Büyük olasılıkla her zamankinden daha savunmasız hissediyorsunuz, bu yüzden bir şeylere kurban gitmemek için elinizden geleni yapın. Gelgelelim, şu anda duyduğunuz acımasız sözlerin geçmişte sizin başkalarına yağdırdığınız acımasız sözlerin bir yansıması olabileceğini de bilmelisiniz. Dolayısıyla bugün yaşacağınız olaylardan iyi bir ders çıkarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorgulayıcı yanınız artabilir. Olaylara negatif yönünden bakmanız, karamsarlık ve agresyonu tetikleyebilir. Yapıcı, affedici olmaya çalışmalı; insanlardan beklenti içine girmek yerine karşılıksız vermeye çalışmalı. Maddi & manevi yardımlar yapmak size bollukla geri dönebilir. Kayıp ve çalıntı durumlarına dikkat.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimin ile ilgili konularda soru işaretlerin artabilir. Bu konuda bilgisine güvendiğin bir isime fikir danışıyorsun. Dış görünüşünde yaptığın kabuk değişimi arkadaşlarının beğenisini kazanıyor. İlişkisi olamayan bir Kova burcuysan yakından tanıdığın birinin beğenisi kazanmış olabilirsin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir kariyer alanı seçimi yapmak istiyor olabilirsiniz. Kısa sürede adapte olacağınız her konuyu başarı ile sonuçlandıracaksınız. Yalnız kendinizi sistemin gerekliliği konusunda modernize ederken geçmişin bilgi birikimini de tecrübelerinize katarak ilerlemelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişen özgüven neticesinde ani çıkışlar yapabilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Profesyonel hayatınıza da eşit şekilde ilginizi akıtmanız önemli olacak.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ilgi alanlarınızı keşfetmeye başladınız. Bu daha çok bir sanat alanıyla ilgili olabilir. Bu alanda ciddi anlamda profesyonelleşmek ister misiniz? Bunu düşünmelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati psikolojinizle ve bilinç altınızla ilgili konuları ön plana taşıyor.Kendinizle ve iç dünyanızla ilgilenmek isteyeceğiniz, içe kapanık bir gün olacaktır. Gizli kalmış konularla ilgilenebilir, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. İhtiyaç duyuyorsanız psikolojik yardım almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün diğer insanların fikrini almak ve onlarla beraber planlar yapmak hoşunuza gidecek. Sabah saatlerinde evde gerginlikler oluşabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışın. Bugün önemli bir konu hakkında hızlıca düşünüp, karar vermeniz gerekebilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süreli beraberliğiniz artık vaktini doldurdu. Bunun farkındasınız fakat nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. İş hayatındaki hırsınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Büyük bir şans, hiç ummadığınız bir anda sizi bulacak. Birteklifi de alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>