Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Yeni şeyler denemek üzere kanatlarını aç! Seyahate çıkmak; hiç olmazsa planlamak için harika bir zaman. Ufuklarının uzak sınırlarını keşfet; hem lafın gelişi hem de gerçek manada. Sana yakın spiritüel hedefler edinmiş kişilerle bir araya gel. Bugün farklı ve yeni insanlara ulaşarak unutulmaz deneyimler yaşayabilirsin.Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlama eksikliğinin seni kendi dünyanda yaşanacak bir miktar çatışmaya götürdüğüne tanık olabilirsin. Eğer olay bir şeylerin yıkılmaya başladığı bir aşamaya gelirse hiç şaşırma. Unutma ki ölüm yeniden doğumu beraberinde getirir - daha bilge, daha güçlü ve orijinal doğumdan daha ongun bir yeniden doğuştur bu. Eğer olayların, uç derecedeki baskının altında zedelendiğini hissedersen, şeylerin bütünüyle yıkılmasını tercih edebilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta kalıyor. Kendinizle ilgili yenilikler yapmak, sonuç beklediğiniz işlere kalkışmak için pek uygun olmayabilir. 17:01 olduğunda Ay'ın Balık burcuna geçmesiyle sizler de gelirinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ay-Güneş arasında meydana gelen pozitif etkiyle maddi olanaklarınızın gelişeceği yeni gelişmeleri karşınıza getirebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç haberler alıyorsun!Medya, yayıncılık, eğitim, yurt dışı ve inançlarınla ilgili konularda daha araştırmacı olduğun bir süreçtesin. Hafta içi aldığın bazı kararlar bugün kariyerin hakkında uzun uzun düşünmene neden oluyor. Maddi olarak beklentilerin gerçekleşmemiş olabilir. Bu yüzden kendince alacağın tedbirleri danışmak isteyebilirsin. Bugün yakın geçmişi ve ne istediğini düşünmekle geçecek gibi. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa özel bir günü unutman sevgilinle aranda sorun olabilir. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışında yapılan çalışmaları takip edeceksin. Uyku problemleri yaşayabilirsin. Sürekli kafein tüketmek yerine, bitki çaylarına yönelmeni tavsiye ederim. Bugün aynı zamanda uzak akrabalarınla ilgili enteresan haberler alman da mümkün…

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir krizi lehinize çevirerek güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ufak tefek problemler çıksa da sükûnetle hepsini halledebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay sizin burcunuzda kalıyor. Dolayısı ile kişisel açıdan önemli adımlar atabilir ve ilerleme kaydedebilirsiniz. Akşam saatlerinde düşüncelerinizde fazla hayalci olmanız mümkün.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü gerçek dostlardan gelecek faydalar ile sevineceğinize işaret etmekte. Maddi manevi huzur ve güzellikler günlerdir yaşadığınız stresten uzaklaştıracak sizleri. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinize kırıldığınız konularda ondan gelecek sevgi dolu bir adımla her şeyin üstesinden gelebileceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; son günlerin koşturmasından sonra sabah saatlerini kendine, kişisel bakımına ve ilişkilerine ayırabilirsin. Öğleden sonra değişen enerjilerle birlikte yeteneklerini sergilemekte hiç zorlanmayacak, başladığın işlerin kolayca ilerlemesinin keyfini sürebileceksin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, burcunuzdan çıkar ve bugün ikinci evinize geçer. Yaşamınızdaki bir projeyi veya belirli yapıları dengelemek isteyeceksiniz. Sahip olduğunuz şeylerle ilgilenmek için daha güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Yaratıcı seviyelerde iyi destek ve özgürlük duyguları tecrübe edeceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda para kaybına dikkat! Yufka yürekliliğiniz size yanlış kararlar aldırabilir. İnsanlara karşı acıma duygunuzu ölçülü kullanmalısınız. Sonra olayların göründüğü gibi olmadığını anlamak sizi öfkelendirebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 48" R
Ay
Koç
12° 55' 59"
Merkür
Koç
19° 58' 31"
Venüs
Boğa
07° 42' 56"
Mars
Koç
03° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 00"
Satürn
Balık
17° 02' 22"
Uranüs
Boğa
22° 39' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>