Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bazı Ortamlardan Uzaklaşabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün ailenizle biraz zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Belki rahatlamayı ve çocuklarla oyun oynamayı düşünmelisiniz. Gerçekten sevdiklerinizle temas kurduğunuzdan emin olun. Bazen o kadar meşgul oluyorsunuz ki, gerçek bir sohbet için zamanınız olmuyor. Çocuklarınızla hayatlarında neler olduğunu konuşun. Veya sevgilinizin belli konulardaki duygularını öğrenin.

Bugün yardım almaya açık olmalısınız. İş yerinizde işinizin başınızdan aşkın olduğu bir durum olabilir. Karmaşık bir teknik araçla uğraşıyor olabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar sistemiyle çalışıyor olabilirsiniz. Kafanız karışıksa ve çözemiyorsanız, yardım istemekten korkmayın. İçeri girip işleri çözmenize yardımcı olabilecek yakınlarda birarkadaşınız olabilir.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.Sezgileriniz çok yüksek bir seviyede ancak aileniz söz konusu olduğunda değil! Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yaptıkları şeyler şöyle dursun söyledikleri hiçbir şeyi anlamlandıramıyorsunuz! Sakin olun. Açıklamalarını isteyin daha sonra kendi yollarına gitmelerine izin verin. Bazen insanların bir şeyleri sadece kendi deneyimleriyle öğrenmeleri gerekir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!

22 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular, eğitim ve seyahatlerle ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Yaşama dair beklentilerinizle gerçekler uyuşmayabilir. Karşınızdakilere daha politik yaklaşabilir, karşınızdaki kişilerden taraflı, gizli veya politik sözler duyabilirsiniz. Kendi değerinizi insanlar üzerinden belirlememeye dikkat edin.

22 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda yaşanan küçük tartışmaların sürekli artması senin o ortamdan uzaklaşmana yol açabilir. Evinde daha çok vakit geçiriyorsun. Sevdiğin dizileri ve filmleri izleyerek vakit geçirebilirsin. Uzun süredir yapmayı düşündüğün meditasyon için aradığın vakti buluyorsun.

22 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve zihniniz arasında uzlaşma sağlamanız gereken bir gün sizi bekliyor. Gerçeklerin ilhamını hayalleriniz için adım atarken değerlendirin.

22 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha ciddi düşünmek ihtiyacı var. Maddi konularda aradığınız güveni bulmakta zorlanabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayaller kurmak ve bunları gerçekleştirmek sizler için oldukça kolay, ne istediğinizi bilmeniz yeterli. Kendinize zaman ayırmalı ve duyarlılıklarınıza saygı göstermelisiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi hissediyorsunuz çünkü sırada ne olacağını biliyorsunuz. Neden bu konuda pratik olmuyorsunuz o zaman? İçinizdeki yoğun enerjinin bir kısmından yararlanın ve üretkenliğinizi artırmak için kullanın.

22 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelirler, giderler ve bütçe yönetimiyle ilgili konular ön planda olacaktır. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yolları üzerine düşünebilirsiniz. Kendinizi şımartmak isteyebilir, sizi mutlu edecek bir harcama yapabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

22 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arzuladığınız kişinin kalbini kazanmanıza çok az kaldı. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Kafein tüketiminizi azaltmaya çalışın ve daha sağlıklı beslenmeye başlayın.

22 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitmek üzere olan ilişkinizi bırakmayı istemeyebilirsiniz, fakat unutmayın ki değişim kaçınılmaz bir şeydir ve ilişkiler doğal olarak başlarlar ve biterler. Üçüncü bir kişi bu değişmenin nedeni olabilir. İşinizle ilgili yeni istekler içine girecek ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almaktan kaçının. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler meydana gelecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>