Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Diğer insanlar sizin için her zaman önemliydi fakat bugün insani ilişkileriniz sizin için normalden daha fazla önem kazanabilir. Bugün bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınızda biri yoksa, aşık bile olabilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlarınız size aniden daha harika ve ideal görünebilir. Romantik ilişkiler, masalsı olabilir. Ancak, insanları gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın.

Bugün bir umut duygusu hissedebilir ve iyi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi, dayanıklılığınızı ve dürtülerinizi arttıracaktır. Bu aşırı enerjinin tümünü, ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Ağır biryükünün üstesinden gelmek için yeterli zihin açıklığına sahip olacaksınız, bu yüzden zorlu işlerden uzak durmayın. "Yapılacaklar" listenizdeki işleri kontrol ederken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bu aralar çevresinde bulunulması zor bir insansın. Zaman zaman kendi kendine karamsarlıklara kapılıyorsun. Fakat çevrendekiler sağladığın küçük bir miktarda eşliğe bile minnettar oluyorlar. Büyümek istemediğin, oyun oynamak istediğin günler olur bunlar. Peki kendine oyun oynamak için yeteri kadar vakit ayırıyor musun?Bugüne aktif ve maceracı bir hava hakim; bu da seni sosyal ve interaktif olmaya itiyor. Davranışlarını biraz olan bitenin akışına uyum sağlayacak şekilde biçimlendirme zorunluluğu hissedebilirsin. Bu akıntıda küreğin ve can yeleğin olduğuna emin ol çünkü kendini yönlendirmek önemli olacaktır. Ayrıca tekneden düşebilme ihtimaline karşı emniyet filen olduğuna da dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Balık burcunda hareketini sürdürüyor. Bugün sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Sadece çok açılmamaya dikkat etmenizde yarar var. Yeni yatırımlar için alternatifler araştırabilirsiniz. Venüs'ün Jüpiter ile oluşturduğu karşıtlık nedeniyle girdiğiniz ortamlarda gergin hareketleriniz eleştiriler alabilir. Dostlarınıza karşı gereğinden fazla tepki verebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve anlayışlı yaklaşıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Sıradan bir gün geçirirken, her zaman uğradığın bir yerde hiç ummadığın biriyle karşılaşabilirsin. Fakat ilerleyen saatlerde yenilenip, sosyalleşeceğini işaret ediyor gökyüzü. Sakin ve anlayışlı yaklaşımın sana çok şey kazandıracak. Organizasyon, konferans, uluslararası toplantılar gibi düzenlemeler içinde bizzat yer alabilirsin. Bu çalışmalar sayesinde birçok insanla tanışma imkânın olacaktır. Hatta paylaşmak istediğin fikirler varsa onlar için doğru adresler bulabilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle baş başa, romantik bir akşam geçirebilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterdiğin günlerden geçerken sağlıksız, kafeinli ürünleri de hayatından çıkaracaksın.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili şans bugün sizden yana olabilir. Kariyerinizle ilgili bazı beklentileriniz karşı taraftan onay görebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Alışveriş yapmak ve kazançlı çıkmak için güzel fırsatlar var. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklındaki kişi ile iletişimi kesilenler yaşaması gereken bir süreç olduğunun farkında olmalılar. İlişkisel konularda şanslı olmayabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, burcunuzdan çıkar ve bugün ikinci evinize geçer. Yaşamınızdaki bir projeyi veya belirli yapıları dengelemek isteyeceksiniz. Sahip olduğunuz şeylerle ilgilenmek için daha güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Yaratıcı seviyelerde iyi destek ve özgürlük duyguları tecrübe edeceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kaybetmeye karşı duyarlı olun. Kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın. Ödeme zamanı sıkıntı çekebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizin farkına varmalısınız. Yeniprojelerine girmeden öne iyice düşünüp taşınmalısınız. Uzun vadede sonuçlanacak işler sizi manevi anlamda yorabilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize sınır koymadığınızda hayatın ne kadar da güzel, rahat ve huzurlu olduğunu fark edeceksiniz. Kafanız hala karışık olabilir. Hayata yön vermekte, kendinize yön vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak yalnız kalmayacaksınız. Yıkılan ne varsa, yaradan yerine yenisini koyacaktır.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; alacak ve borç hesaplarını planlayamayabilirsin. Koşulların sürekli değişkenlik içermesi sahip olduğun değerlerle ilgili de kafa karışıklığına yol açabilir. Sevdiklerinin desteği ve ilgisi senin için yeterli olmayabilir, fazla beklenti için girmen hayal kırıklığına yol açabilir.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 26" R
Ay
Koç
13° 51' 07"
Merkür
Koç
20° 01' 18"
Venüs
Boğa
07° 47' 33"
Mars
Koç
03° 58' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 53"
Satürn
Balık
17° 02' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 57"
Lilith
Başak
23° 56' 57"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>