Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mantığını Dinliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Hayallerizin bir kısmı bugün gerçeğe dönüşebili. Size ilgisini ifade eden biri hakkında hayal mi kuruyorsunuz? Bugün bu kişinin başını döndürmek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Cazibenizi kullanın ve tam olarak ne istediğinizi söyleyin çünkü fırsat kapısı size açılıyor olabilir.

Bugün her türlü seyahat için iyi bir gün. Profesyonel nedenlerle seyahat ediyorsanız, bunun işten daha çok bir tatile benzediğini göreceksiniz! Ya da gün boyunca ayak işlerini yürütüyorsanız, manzaradaki değişimin ve karşılaştığınız yeni sosyal grupların tadını çıkaracaksınız. Sosyal bir varlıksınız ve bazen normal rutinden bıkıyorsunuz. Bu yüzden işinizi yeni yönlere doğru genişletin!

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Düşüncelerin uç boyutlarda geziniyor. Bugün yumuşak ve yönlendirilebilir hissediyorsun ve duyguların belirsiz. Sakinleşip durulma dürtüsüne karşı savaş veriyor olabilirsin. Fakat diğer bir yanın da kalkıp hareket geçmeyi heyecanla bekliyor. Yavaşlamak böyle bir günde ihtiyacın olan bir şey. Bu sırada, beynin seni hiç farkına varmadan sarkacın bir ucundan öbür tarafına götürüyor.Bugün şansını kullanmak için iyi bir gün. Epey başarılı olabilirsin, tabii eğer değer verdiğin şeylerin arkasında durmaya hazırsan. Bir film yönetmeniymiş gibi yapın ve olası yapımcınızla henüz tanışmış gibi davranın. Senaryoyu elinize daha şimdi aldınız. Vitesi yükseltmeye ve başarıya ulaşmaya hazır mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanki havada bir takım şeylerin asılı kaldığına dair bazı hisler içinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin farklı ihtiyaçlarını anlamak için doğru bir zaman. Etrafınızda çok fazla hareketlenme olacak. Bu yüzden bir adım geride kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çevreniz yalnız kalma ihtiyacınız hakkında anlayışlı davranacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde aşk ilişkileri, kardeşler ve yakın çevre ön planda olabilir. Çocuklarınızla ortak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bugün pek çok konuya yüzeysel ve mesafeli yaklaşabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantığını ön plana almak istediğin bir gün. Fakat ilişkindeki iniş ve çıkışlar nedeniyle yaşadığın duygusal yoğunluk buna izin vermeyebilir. Son günlerde aranızın açıldığı yakın arkadaşından gelen bir mesaj, aranızdaki bütün buzları eritebilir. Kendi işi olan bir Kova burcuysan, dinlenmeye ayırdığın bu günde bile çalışmak durumunda kalabilirsin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki baskı ya da huzursuzluklar bugün son buluyor. Ama bunlar ortadan kalkarken tabi ki çevrenizdeki bazı kişilerin sizlere sorun çıkartması ve yapmadığınız bir konu ile ilgili haksız suçlamalarda bulunması sizleri bugün üzebilir. Bildiğiniz yoldan şaşmayın.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zekanızı ve yeteneklerinizi ortaya koymak yönünde şanslısınız. Değişik imkanlar, hoş sürprizler ve size esneklik getirebilecek fırsatlar içindesiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda yoğun bir hareketlilik söz konusu olabilir. Partneriniz varken yeni bir adayın gelmesi kafaları karıştırabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların başının etini yiyebilirsiniz fakat bu tamamen doğal bir durum. Söyleyecek çok fazla şeyiniz varsa neden içinizde tutasınız ki? Yüksek ihtimalle, çok çabalamadan istediğinizi elde edeceksiniz. Keyfinize bakın ve hak ettiğiniz şekilde, kendinizi bir kraliçe gibi şımartın. Kendinize saygı duyarsanız diğer insanlar da size saygı duyacaktır. Sırtınızı dikleştirin ve kendinizle gurur duyun.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kim olduğunuz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda netliğe sahip olmak güzel olsa da, bu aynı zamanda mevcut profesyonel durumunuzun tam olarak uymadığı alanlar. Kendinizi ifade etme ihtiyaçlarınız hayatınızın diğer alanlarında daha iyi karşılanabileceğinden, beklentileriniz sorunun bir parçası olabilir. Gerçekçi bir tutum sergileyebilirseniz, işleri sizin için gerçekten daha iyi hale getirebilecek potansiyel ayarlamaları belirleyebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’ün hareketi sayesinde uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün iletişim konusunda istediğiniz performansı yakalamanız mümkün değil. Çevrenize dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harekete geçme noktasında zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlamanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Kişisel girişimlerinizle ön planda olabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 35' 03" R
Ay
Başak
13° 00' 27"
Merkür
Boğa
01° 37' 34"
Venüs
Boğa
21° 33' 47"
Mars
Koç
12° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 05"
Satürn
Balık
17° 53' 05"
Uranüs
Boğa
23° 18' 47"
Neptün
Balık
29° 21' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 26"
Lilith
Başak
25° 11' 24"
True Node
Koç
14° 53' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>