Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğun Bir Gündesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Bazen bir canavar tarafından yenildiğine pişmanlık duymayan bir gencin oynadığı bir video oyununda olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün yeni bir oyun denemelisiniz: stresten kaçınma! İster kariyerinizle ister kişisel hayatınızla ilgili olsun, gerçekte rahatlayabileceğiniz tarafsız bir bölge bulmanız gerekir. Bir arkadaşınızın evine gitmeye ne dersiniz?

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Bugün senin günün o yüzden sakın patlama. Pozitif bir enerji önüne gelecek ve seni harekete teşvik edecek. Hayallerini yaşa, detaylara takılma. İlk başta gayelerini belirle ve sonra her şeyin nasıl tıkır tıkır işlediğini izle. Akışa uyum sağla; böylece yoldan çıkmazsın. Eğer düşersen, seni kurtaracak insanlar güvenlik ağıyla bekliyor olacak.Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Kova n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde iletişiminize özen gösterin ve ilişkilerinizde kazan-kazan durumları yaratmaya çalışın. İş birliği içinde olmak lehinize sonuçlar doğuracaktır. Dış koşullara göre hareket etmeniz gerekebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününü yaşam alanında değişiklik yapma isteğine yoğunlaşarak geçirebilirsin. Bir süredir aklında olan tadilat işlerine bugün startı vermek ve aklından çıkartmak isteyeceksin. Eğer yalnız bir Kova burcuysan, hiç beklemediğin bir kişi aşk itirafında bulunabilir. Aile içi hararetlerin sebebi miras konularının gündeme gelmesiyle körüklenebilir. Yalnız kalmak isteyebilirsin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim konuları gündeminizi yoğun tutabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde sivrilmemeye ve alttan almaya çalışarak yapıcı olmaya çalışın. Bugün merak ettiğiniz konularla ilgili araştırma yapabilir ve bu konuda uzmanlık almak için gerekli yerlere başvuruda bulunabilirsiniz. Zaman sizden yana…

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissettiğiniz konularda başarılı olabilirsiniz ancak seçici ilerlemeniz gereken bir gün olabilir. Ayrıca istikrar da gününüzün vazgeçilmezi olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki eğlence eksikliği, özellikle normalde heyecan verici olduğunu düşündüğünüz şeyleri yapma yolunuzu engelleyen sağlam engeller varsa, bu zamanda size yük olabilir. Etrafınızdaki insanları takdir etmek için çaba sarf etmek, bakış açınızı değiştirebilir ve gözden kaçırdığınız fırsatları görmenize yardımcı olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortakbirliği içine gireceksiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda kendinizi zorlamayın.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamandan beri devam eden ve sizi zor durumda bırakan sorunları ve sıkıntıları yavaş yavaş geride bırakmaya başlıyorsunuz. Enerjinizin yoğunluk gösterebileceği bir gün. Karşınıza çıkan ufak tefek sorunların size engel olmasına müsaade etmeyeceksiniz. Ciddiyet gerektiren hemen her konuda kendinizi daha rahat ve güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. İyimserliğinizden de yarar sağlayabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bu nedenle cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere uyum sağlayamama gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>