Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Umutlar Yeniden Yeşeriyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün kafanı toparlamak ve kalbini acele ettirmemek iyi olabilir. Çevrende güzel aşk etkileri olsa da bir şeyleri hazmetmek için zamana ihtiyacın olabilir. Kendini biraz geri çekebilirsin bugün.

Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edebilirsiniz. Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız.

Kendine göre alışveriş yapmak için kimseden izin almamalısın. Kendi paranı neye harcayacağın hakkında müdahaleci davrananlar varsa o kişilere karşı mesafe koymak isteyebilirsin. Keyfini yerine getirecek şeylere odaklanmalısın bugün.

Bugün sağlığın için daha iyi kararlar alabilirsin. Daha rahat edebilir, kendine öncelik verebilirsin. Sağlığını daha da kuvvetlendirmek adına çok daha doğru kararlar alabileceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi kaygılardan uzaklaşmak seni mutlu edebilir bugün. Bazı şeyler daha rahat ilerleyebilir ve buna sen de şaşırabilirsin. Burcundaki etkiler istikrar ve refah getirecek sana.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sırf anlatan kişi yetkili biri olduğu için size söyleneni yapacağınızı düşünenler sizi çok iyi tanımıyor demektir. Sizden talep ettikleri şey haksız görünüyorsa, yapabilirsiniz ve bunu belirtmelisiniz. Gözdağı vermeyin.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını yükseltiyorsun. Bir süredir beklediğin paranın eline ulaşması, aklındaki düşünceleri harekete geçirecek. Umudunu kaybetmek üzere olduğun konulardaki geri dönüşler, umutlarını yeniden yeşertecek. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, bugün şaşırtıcı gelişmelerin haberini alabilirsin.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu öncesinde kendinizle ilgilenebilir, kişisel bakımınıza vakit ayırabilirsiniz. Aklınızı toparlanma ve iyileştirme yönünde kullanmak, ilişkiler konusundaki yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir. Sevgiye ve iyi enerjiye olan ihtiyacınız ağır basabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgilenmenizi gerektiren olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Duygularınızda güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek istemeniz mümkündür. Öğleden sonra gününüz oldukça hareketlenebilir. Duygularınızı fazla gösteremiyor olduğunuz için dışa dönük aktiviteler sizi daha fazla mutlu edebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuların, manevi konulardan daha önemli olduğu bir güne girebilirsiniz. Kendinizi garantiye almak için akla yatkın olmayan işlere girmeye çalışabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi yavaşlatmaya ve merkeze almaya çalışın. Hedeflerinizi daha şeyi ileri götürmeden önce kendinizi düzenleme işine vermeniz gerekebilir. Olumluyu kucaklamak için olumsuzu bırakmanız gerekecek, bunun içinse kusurlarla yüzleşmek gerekli görünüyor. Kötü zamanlama veya çekinceler geçici olarak işlerin doğal akışına müdahale edebilir. Kendinize yönelmediğiniz sürece aşk, karmaşık bir kavram olmaya devam edecek.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanız karışık olmasına rağmen, duygusal ilişkilerinizde istediğiniz mantık köprüsünü kurabiliyorsunuz. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve ilerleyen saatlerde şansınıza güvenmelisiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ailenizle ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde bazı konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>