Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerginsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha kontrollü olmalısınız. Tüm sorunları ortadan kaldırmaya odaklanın. Etkin adımlar atmak için kendinize zaman tanımalısınız.

Mesleki olarak adım adım ilerlemeye çalışın. Başarıya ulaşma konusunda pek sorun yaşanmayacak. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Öncelikleriniz konusunda harcama yaparken abartıdan uzak durmanız daha iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyonunuzu yüksek tutmak isteyebilirsiniz. Nasıl ki bir gemi içine su almadıkça batmıyorsa, insan da kendini bu şekilde muhafaza etmeli ve ona göre tutum sergilemelidir. Her şey bir tepkiyi, sorumluluk göstermeyi hak etmez; bugün bu filtreyi biraz daraltmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcu için, sosyal çevrenizle iletişiminizin güçlü olacağı ve yeni insanlarla tanışma fırsatlarının artabileceği bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi hayata geçirebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlara olumlu etkilerde bulunabilir ve destek alabilirsiniz. Ayrıca, teknolojik gelişmeleri takip etmek ya da dijital alanda yeni adımlar atmak da bugün için olumlu olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne biraz uykusuz uyanabilirsin. Bu durumdan dolayı gergin davranabilirsin. Bugün karşına çıkabilecek teklifleri kabul etmeden önce düşünmende fayda var. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisin. Beklemeyi öğrenmek sana bugün kazandırabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, kısıtlandığını hissetmen, sevgilinle net konuşmalar yapmana neden olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yüksek tutmak isteyebilirsiniz. Nasıl ki bir gemi içine su almadıkça batmıyorsa, insan da kendini bu şekilde muhafaza etmeli ve ona göre tutum sergilemelidir. Her şey bir tepkiyi, sorumluluk göstermeyi hak etmez; bugün bu filtreyi biraz daraltmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı parasal işlerde ve borçlarınız konusunda daha dikkatli ve özenli olmaya çalışmalısınız. Kendi değeriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli ve çalışkan hissedebilirsiniz ayrıca ev ve aile ilişkilerinizde de başarıyı yakalayabilirsiniz. Güzel günler yakın.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını düzene sokma vakti geldi. Hem yaşadığın ortamı düzenlemek hem de hayatından neler beklediğini düşünmek ve bu tür şeylerde kararlar almak senin için önemli olacak bugün. Dikkatini kendi hayatına vermelisin.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün aile ve parayla ilgilenme konusunda güçlü bir vaat taşıyor. Özellikle parayla ilgili olan karmaşık bir sorunla uğraşırken ekstra dikkat ve özen göstermenin faydalarından yararlanabilirsiniz. Dağınıklıktan kurtulmak da bugün özellikle tatmin edici olabilir. Fiziksel dünyanızı organize etmek veya başka bir şekilde düzene sokmak, bugün duygusal deneyiminizi pekala artıracak olabilir. Ayrıca fikirleriniz iyi karşılanıyor ve özellikle ikna edici olabilirsiniz. Bir fikri ortaya koymak veya sizin için çok şey ifade eden bir sohbet yapmak için iyi bir zaman.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda üzerini kapattığınız konuların yeniden gündeme gelmesi enerjinizi fazlasıyla düşürüyor. Çözmeden ilerleyemezsiniz. Çabalarınız boşmuş gibi hissetseniz de aslında siz yanlış yerlere çaba harcıyorsunuz. Asıl sorunu görmekten ve yüzleşmekten kaçmayın.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kemerleri bağla ve bir an önce yapılması gerekenleri yap. Mesela verdiğin sözleri onurlandır. Bugün sadık, adanmış, onurlu ve kibar ol. İnançlarını, kararlarını ve kendini savun. Gireceğin savaşları akıllıca seç.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz ve ihmalleriniz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım, yapacağınız candan konuşma aşk hayatınızı canlandıracak. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya cesaret edemiyorsunuz. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>