Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Finansal Anlamda Yardıma İhtiyacın Olabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 100%

Açık fikirli olmanın tam zamanı. Bazı garip kavramlar veya fikirler duyabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle son zamanlarda sahip olduğu bazı mistik deneyimler hakkında konuşacak olabilir. Ya da belki sevgiliniz alışık olmadığınız bir görüş bildirebilir. Bu kişinin söylediklerine kulak verin. Dikkatli olursanız, önemli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Paranormal veya eksantrik şeylere olan ilginiz bugün ön planda olabilir.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Kendinle vakit geçirmek bugün için en iyi plan olacaktır. Rahatlamak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin. Gününü sürekli bir şeylerin bölmesine izin vermek istemiyorsun. Günü sadece kendin için bir şeyler yaparak değerlendir. Uzun yürüyüşler yap, bisiklete bin, koş. Zihnini boşaltıp şarjını doldurmak iyi hissettirecektir. Dışarı çıkıp biraz temiz hava alırsan, evde oturduğun zamanlara oranla kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde, sosyal çevrenizde plan dışı durumlar, iyi-kötü sürprizler bir arada olabilir. Görüşme planlarında iptal-ertelemeler olabilir, ani görüşme planları içerisinde olabilirsiniz. Geçici duygular içerisinde olacağınız günlerdesiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Kova, güne her zamankinden daha sakar başlayabilirsin. Dikkatli olmalısın. Evli bir Kova burcuysan eşine aldığın hediye onu mutlu edebilir. Aileni bir arada tutmayı seviyorsun aile sohbetleri vazgeçilmezin olabilir. Yakın bir arkadaşınınteklifine sıcak bakıyorsun. İş için gerekli finansal kaynağı bulmak dışında hiçbir problemin yok gibi görünüyor.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yoğun bir telefon konuşması yapacağınız önemli bir gün olabilir. Karşı tarafa kendinizi ifade ederken arzu ve isteklerde ısrarcı bir yapı sergilememelisiniz. Ek gelir ve kazançlar elde etmek için bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi bir şekilde görebilmeli ve değerlendirebilmelisiniz. Zira bugünün sizler için adeta bir şans kapısı olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır. İstediklerinizi elde etmek için ekstra çaba göstermeniz ve efor harcamanız gereken bir zaman dilimi.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık sorunu yaşamış olan Kova'lar toparlanarak kendilerini canlı ve heyecanlı hissedebilirler. Bugün topluluklar içerisinde çok rahat edemeyebilirsiniz

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız bir dernekten katılım çağrısı alabilirsiniz. İyi niyetli olduklarını düşünmek sizi fazlasıyla yanıltacaktır. Bu yüzden bu insanlara pek fazla güvenmemelisiniz çünkü sadece paranızın peşindeler.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün aşk evinizde 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Aşk hayatınızda geçtiğimiz bir buçuk ayda yaşadığınız problemler çözümlenmeye başlayacaktır.Yeni bir ilişki konusu önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir. Çocuklarınızla aranızdaki bağları güçlendirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize güzel bir yemek yaparak onu şaşırtın. Bir meslektaşınızla konuşarak gelecekteki ticari girişimleriniz hakkında bilgiler toplamaya çalışın. Kendinizi stresli hissederseniz iyi bir kitap okumayı tercih edin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 18" R
Ay
Oğlak
20° 19' 28"
Merkür
Koç
16° 45' 41"
Venüs
Boğa
00° 33' 04"
Mars
Balık
29° 26' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 20"
Satürn
Balık
16° 32' 36"
Uranüs
Boğa
22° 19' 35"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 18"
Lilith
Başak
23° 17' 50"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>