Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kötümser Bakmamalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

İlişkiler söz konusu olduğunda, çok sakin ve pratik bir yapıda oluyorsunuz. Yemek yapmak ve güzel, düzenli bir ev hayatınız olsun istiyorsunuz. Ama bazen büyük romantik anlar yaratma fırsatını kaçırıyorsunuz. Bugün, temizlik yaparak vaktinizi boşa harcamayın çünkü bu gece romantizm için harika bir gece. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. İşleri ve diğer sorumlulukları bir kenara bırakın. Birlikte samimi zaman geçirmenin keyfini çıkarın.

Bugünyerinde yönetilmesi gereken önemsiz meseleleri takıntı haline getirmemeye çalışın. Büyük resme odaklanmayı deneyin. Bu küçük projelerin bugün ya da diğer hafta tamamlanmasının bir önemi olmadığını fark edeceksiniz. Daha büyük meselelere odaklanabilmek için bu ufak tefek sorunları aklınızdan çıkarın. Yukarıdan sizi izleyen gözler, bu meseleyi nasıl idare ettiğinize dikkat ediyor. Bunu mahvetmeyin!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bugün yapman gereken bir ton günlükolabilir ama sen muhtemelen bu işlere el atmak için pek motive olmuş hissetmeyeceksin gibi duruyor! İzne ihtiyacın var, bu yüzden kendini çok yorma. Tembellik edip dinlenmek için kendine izin ver. En rahat koltuğuna gömül ve kitabını oku. Doğada uzun bir yürüyüş yap ve Toprak Ana'nın olumlu enerjisini içine çek! Dışarı keşfedilmeyi bekleyen bir dünya varken içeride oturma!Entelektüel açıdan her şeyin cevabını biliyorsunuz ancakharekete geçmeye gelince ilk adımı atmak konusunda tereddüt edebiliyorsunuz. Sanki yüksek bir platformun üstünden atlayacağınız havuza bakıyormuşsunuz gibi. Mantıken atlamadan önce, havuzun yeterince derin olduğunu biliyorsunuz ve atladıktan sonra her şeyin yolunda gideceğini de biliyorsunuz ama beklentiler size işkence ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibarenve özel hayatınızda yardımlaşmalar öne çıkabilir. Geçmiş ilişkiler, ilişkilerdeki geçmiş konular gündeme gelebilir. Bazı ilişkilerde fedakar olma, objektif tavır ve doğru kararı verme zamanı olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim konularıyla uğraştığın bir gündesin. Kendini akademik alanda geliştirmek istiyorsun. Eğitim hayatın devam ediyorsa yeni birtakım gelişmeler söz konusu. İlişkinin iletişim tarafında daha aktif olarak hareket edebilirsin. Her olay karşısında kötümser bir bakış açısına sahipsin. Bu bakış açın senin ve çevrendeki insanların motivasyonunun düşmesine neden olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili güçlü iletişimler kurma zamanı içindesiniz. Beklediğiniz sevindirici haberleri alabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilir vebirlikleri kurabilirsiniz. Bugün çalışma hayatınızla ilgili yenilikçi kararlar peşinde koşarken aklınıza gelen farklı bir fikir ile düşüncelerinizin yönünde ilerlemek isteyebilir ve hızlı bir şekilde yaşamınızı değiştirmek için acele edebilirsiniz. Ancak bazı fikirlerin altında yatan olumsuz etkileri de irdelemek gerekir.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Tedirginlik duysanız da uyum sağlamakta güçlük çekmeyeceksiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hazır olsanız da olmasanız da kendiniz için çok büyük bir karar almak zorundasınız. Evren sizi küçük testlere tabi tutuyor bu süreçte. Sabırla bu testlerden geçmelisiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde çalışma hayatı ve sağlık konuları ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri önemli görüşmeleriniz için değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün birisi sizeteklifinde bulunabilir. Bu fırsatı düşünün ve karar vermeden önce güvendiğiniz bir insana danışın. Mideniz ile ilgili problemler yaşıyorsanız daha fazla probiyotik tüketmeye özen gösterin.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 36" R
Ay
Oğlak
18° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 42' 36"
Venüs
Boğa
00° 22' 01"
Mars
Balık
29° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 31' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 47"
Lilith
Başak
23° 16' 51"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>