Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeteneklerini Konuşturuyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizle alışılmadık derecede dobra bir tartışmaya girmiş olabilirsiniz. Bazen aklınızdan geçenleri tam olarak söylemek rahatsız edici, gerçek korku ve endişelerinizi dile getirmek de korkutucu olabilir. Ancak tüm ilişkiler zaman zaman gerçek bir paylaşımın yapılması gerektiği testlerden geçer. Bu yüzden, bugün sevdiklerinize karşı dürüst ve destek olmaktan korkmayın.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Sanatsal tarafın, sıradışı insanlarla karışmayı seviyor. Sen onlara eksantrik diyorsun; başkaları ise deli diyor! Senin bakış açından, ne kadar deli o kadar iyi! Böyle insanlar etkileşime girdiği herkesin hayatına gariplik, ilgi çekicilik katar. Bugün aynada kendine iyice bak. Eksantrikliğini gördüğünde şaşıracaksın. Enerjin ve yaratıcılığın başkalarının yaşamlarına da ışıltı getiriyor.Stresli geçirdiğiniz birkaç haftadan sonra, şu anda bir sonraki tatilinizi planlamak için sabırsızlanıyorsunuz. Muhtemelen uzun bir uçak seyahati yapmayı ya da yurt dışına çıkmayı düşünüyorsunuz. Bugün göz gezdirebileceğiniz pek çok seçenek var! Ancak şu an son kararınızı vermek için doğru zaman değil. Manevi dürtüleriniz çok güçlü olsa ve hayal gücünüz fazla çalışsa da fiziksel rahatsızlığınız sizi bu konuyla ilgili adım atmaktan alıkoyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki sorumluluklarınız gündemde olabilir. Yapılacaklarla ilgilenebilir, birden fazlave konuyu çözmek, tamamlamak için efor sarf edebilirsiniz. Gün içinde planlar değişebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Resim çizmeye yetenekli bir Kova burcuysan bu konuda başarılı eserler ortaya koyabilirsin. Arkadaşların bu yeteneğini beğenip onlara öğretmeni isteyebilirler. Öğretmeye fazla yetkin olmasa da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun. Arkadaşların senin için oldukça değerli. Öğrettiğin bilgileri sürekli olarak sorguluyor ve geliştiriyorsun.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde vermiş olduğunuz emeklerin hep aynı sonuçla hüsrana uğramasından dolayı kendinizi oldukça bıkkın hissedebilirsiniz. Hızlı kararlar vermemeniz bu anlamda doğru olabilir. Parasal konularda biraz daha tutumlu olmayı seçin. Aşırı harcamalardan kaçının. Bugün alışveriş için pek uygun bir gün olmayabilir. Sağlığınızı daha fazla önemsemelisiniz. Dişleriniz ağrıyabilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması hizmet,ortamına ait konuları, yenilikleri tetiklemekte. Enerjinizi daha yapıcı yönde kullanmaya özen göstermelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu sonuçlanabilecek durumlar meydana gelebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabeti seven insanlarla aynı oyunda olduğunuzu unutmamalısınız. Normalde hırslı biri olmasanız bile bu aralar insanların gözünü korkutmak için öyleymişsiniz gibi davranmalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Önümüzdeki aylarda sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Yeniortamlarına girebilirsiniz veya mevcut işinizde sorumluluklarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, genellikle hobi olarak yaptığınız bir aktiviteden para kazanabilirsiniz. Günlük rutininizden sıkılmaya başladıysanız hayatınıza yeni şeyler eklemeyi deneyin.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup ta, sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Kapasiteniz geniş ve yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 42" R
Ay
Başak
11° 42' 35"
Merkür
Boğa
01° 29' 03"
Venüs
Boğa
21° 25' 41"
Mars
Koç
12° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 38"
Uranüs
Boğa
23° 18' 25"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 06"
Lilith
Başak
25° 10' 40"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>