Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eksikleri Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konusunda kafan rahat olacak. İçinin rahatlığı da hareketlerine yansıyabilir. Sevdiğin kişiyle daha sıcak ve samimi bir gün geçirmek düşüncesi bile sana çok daha fazla keyif verebilir.

İş yaşamındaki dalgalanmaları fazla dert etmeyin. Tekneler makineleri bozulmadıkça en dalgalı denizlerde bile kolay kolay batmaz. Siz makineyi sağlam tutun yeter. Sizde bu çaba olduktan sonra, bırakın kolay teslim olanlar dertlensin.

Maddi anlamda bir şeyleri derleyip toplama zamanı gelmiş olabilir. Bugün yaptığın masrafları gözden geçirebilir, birikim konularına daha dikkatlice odaklanabilirsin. Bir şeylerin muhasebesini yapman iyi olacak.

Gün içerisinde tembellik etmek çok kolay gelebilir ancak buna düşmemen gerekecek. Hareket etmek ve biraz da olsa egzersize odaklanmak sana düşündüğünden iyi gelebilir. Gün içerisinde hareket etmen gerekecek kısacası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli bir gün geçirmek seni çok mutlu edebilir. Bugün içinin rahatlığı yüzüne yansıyabilir. Sürekli kendini gülümserken bulabilirsin. Hayatta bir şeylerin yolunda gittiğini görmek güzel bir değişim olacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Endişelenecek bir şeyiniz yok ve dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var. Şu anda buna inanmakta zorlanabilirsiniz, ancak birkaç gün içinde hayata bakışınız çok daha iyi olacak. İyi düşünün, iyi olacaksınız. Evet, gerçekten bu kadar basit.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevcut düzenini değiştirme planlarını gözden geçireceksin. Hafta içerisinde aldığın bazı kararlar, kariyerin hakkında uzun uzun düşünmene neden olacak. Önüne daha sakin bir şekilde bakacak olman, birçok yeni fırsatı da beraberinde getirecek. Evdeki eksiklerini tamamlamak için bir alışveriş listesi oluşturabilirsin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki olumsuz ruh halini dağıtıyorsunuz. Bugün kendinizi daha enerjik ve pozitif hissedebilirsiniz, bu da ilişkilerinizde etkisini gösterecektir. Alışveriş yapmak, sevdiğiniz işlere zaman ayırmak ve ikili ilişkilerinize bir şans tanımak isteyebilirsiniz. Ama bunlar problemlerin çözümü değil kaçışı olacağı için yaşananlara kayıtsız kalmamanızda fayda var.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinize düşkün olacağınız bir süreçtesiniz. Sağlıksız beslenmemeye dikkat etmelisiniz. Bugünlerde yazılı iletişim aracı ile güzel haberler alabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle de ev yaşamınızla ilgili güzel haberler alacağınız bir gün. Ailenizde birtakım oldukça olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Bir taşınma düşüncesi bile söz konusu olabilir. Eğer durum buysa, yeni bir ev aramanızın tam zamanı. Ayrıca bugün insanları bir araya getirmek için mükemmel bir gün, bir parti düzenleyebilir ve özellikle de uzun bir süredir görmediğiniz insanları çağırabilirsiniz. Arayı kapatmaktan büyük keyif alacaksınız!

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce böyle bir eğiliminiz olmadıysa bile, kendinizi şarkı söyleyerek ifade etmeyi denemeye var mısınız? Sesinizin karga gibi olduğunu düşünseniz bile kendinizi bir defa serbest bırakınca olacaklara şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylerken şapşal gibi mi hissediyorsunuz? Varsın olsun, şapşal olun. Abarta abarta eğlenin. Müzik kulağınız olmasa bile çok iyi vakit geçireceksiniz ve bu bulaşıcı olabilir!

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Oysa özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aile ve evinizle ilgilenebilir, aile içinde ani kararlar alabilirsiniz. Maddi olarak ise hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek ve hayallerinizin evine sahip olmanızı sağlayacak fırsatlarınız var.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>