Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uzun Görüşmeler Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konularında daha değişik fikirlerin olabilir bugün. Hayatında güzel değişimler yapmak için iyi bir gündesin. Aşk konularında seni mutlu etmeyen konuları geride bırakabilir ve daha güzel bir başlangıç yapabilirsin bugün.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Bugün ufak tefek şeylerden mutlu olacaksın. Büyük paralar harcayarak bazı aktivitelere katılmana gerek kalmayacak mutlu olmak için. Keyifli ve sakin bir ortam, para harcamadan mutlu olmanı sağlayabilir.

Yediklerine dikkat etmen ve daha fazla taze sebze tüketmen gerekebilir. Bol yeşillik ve salata tüketmen sindirim sistemine daha iyi gelecek bugün. Sana ağır gelen yiyeceklerden uzak durmalı ve taze gıdalara yönelmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına farklı fırsatlar çıkabilir. Özelliklekonularında bir süredir şanssız olduğunu düşünüyorsan bugün bu fikrinin değişmesini sağlayacak güzel haberler alabilirsin. Kariyerin için daha sağlam adımlar atacağın bir gün olacak bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, zorlukları aştınız ve artık yakın geçmişteki sorunların üstesinden gelerek kendinizle gurur duymanız gereken bir dönemdesiniz. Huzurlu bir sürece adım atıyorsunuz. Bu olumlu ruh halinin tadını çıkartmaya özen gösterin. Sevdiklerinizle bir araya gelerek yeniden kendinizi tanımlama konusunda adımlar atıyorsunuz. Yenilenmek ve değişim rüzgarına kapılıp gitmek sizin de hakkınız.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzenli olmasını istediğin bazı konuların istediğin düzende olmaması seni ister istemez gerebilir. Bu konuda neler yapacağını düşünürken bambaşka olaylar ile karşılaşabilirsin. Yakın arkadaşlarınla uzun telefon görüşmeleri yapmak bir nebze de olsa özlemini bastırmanı sağlayabilir. Çünkü şu sıralar sosyal hayatında yapmak istediğin bazı planları ikinci plana atmış olabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Teknolojik cihazları, araçları kullanırken istemediğiniz aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Nasıl kullandığınıza dikkat etmelisiniz. Hızlı ve etkili olmak isterken sizi yavaşlatacak hatalar yapmamak için özenli ve sakin kalmanızda fayda var.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konularda sizi canlı tutan ve heveslendiren gelişmeler sürüyor. Ancak günlük rutinlerinize de göz atmalısınız. İşle keyif arasında tercih yapmak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle tamamlanması gerekli işler, getirdiği teknik temalar oldukça zaman alıcı olabilir. Koşulların yorucu olduğu bugün biraz dinlenmeli, işlerinizi yeniden organize etmeye çalışmalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın sınırlarını sağladığınız ve bir takım netlikler geliştirdiğiniz bir gündesiniz. Aşk konusunda verimli hissetmenizle beraber özgüveniniz de yerine gelebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi gündemlerle haftayı başlatman olası. Bugün paraya daha fazla zaman ayırabilirsin. Aynı şekilde hayatın da sana bu konuda daha fazla şey sunması olası. İlahi yardım seninle göreceksin. Sürprizlere açık olmalısın!

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda normalden daha iletişime açık olabilirsiniz. Normalde duygularınızı saklayarak ve başkaları için bir sır olarak kalarak daha kendi kendine yetmeyi tercih etseniz de etmeseniz de bugün seçim, sizin yerinize yapılıyor. Sevdikleriniz size neler olduğunu bilmediğinden, duygularınızı bastırmanın zamanla küskünlük oluşturduğunu unutmayın. Gerçek düşüncelerinizi iletmek, her türlü acıyı daha kolay çözülebilir kılar. Başkalarının sizinle nasıl bağlantı kurmak istediğini gördüğünüzde, kendinizi ifade etmede daha güvende hissedebilirsiniz. Sağlıklı bir iletişim kurduğunuzda, var olduğunu düşündüğünüz birçok sorunun aslında olmadığını fark edeceksiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Düşünceleriniz merak ediliyor.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Maddi gelirinizi arttıracak uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Mide, göğüs bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Evcil hayvanınızın sağlık konuları gündeminize gelebilir. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet ediyorsunuz ama bu sorun tek taraflı yaşanmıyor gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirseniz, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. İşyerinde duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalmanız mümkün. Bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Harcamalar konusunda kendinize hakim olun!

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 05" R
Ay
Boğa
02° 13' 16" R
Merkür
Koç
20° 59' 55"
Venüs
Boğa
09° 19' 55"
Mars
Koç
04° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 31"
Satürn
Balık
17° 08' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 11"
Neptün
Balık
29° 06' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 03"
Lilith
Başak
24° 05' 16"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>