Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelerini Hayata Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var, kimse bunu inkar edemez ama bu, hayattaki tek hedefiniz olmamalı. Potansiyel bir sevgili adayı veya ilişki eğer iyi sonuçlanmazsa bu dünyanın sonu değil. Aslında, çok normal bir durum! Bugün etrafınızdakilerle daha az 'çekici' ve baştan çıkarıcı görünmek isteyebilirsiniz ve hatta bazıları farklı davrandığınızı söyleyebilir. Onları görmezden gelin ve unutmayın, zaman zaman kendi isteklerinize de kulak vermenin kimseye bir zararı olmaz.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Güne ısrarcı bir hava hakim. Bu yüzden de masada önüne ne konulsa bir taraf seçmeye yöneliyorsun. Dahası, enerjini nereye yoğunlaştırman gerektiği konusunda kararsızsın. Büyük kararlar vermeden önce konuyla ilgili yeterince bilgi topla ve gerçeklere sadık kal. Karar vermek zordur, fakat bu zorluk sahip olduğun kıvrak zeka için hiçbir şey.Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın üstünde bir çift antenle yaşıyor gibisiniz ve bu antenler bulunduğunuz yerin atmosferini anlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Ancak bugün bazı karışık sinyaller alacaksınız. Tüm gün boyunca dün gece gördüğünüz rüyanın enerjisini hissedeceksiniz. Kişiliğiniz kendini geliştirecek ve değiştirecek, ve bu değişime izin vermek sizin elinizde!

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendi yolunuza, kendi planlarınıza odaklanma eğiliminde olacaksınız. Bugünlerde sevdiklerinizi ve yakınlarınızı kırmadan, ilişkileri yıpratmadan kendi duygu ve düşüncelerinizi dile getirmelisiniz. İçinize attıklarınız ve konuşmaktan kaçmalarınız sizi bir anda basit bir konuda patlama noktasına götürebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklındaki hiçbir konuyu ertelemek istemeyeceksin. Aklından geçen tüm güzellikleri hayata geçirmek için gerekli olanakları sağlayacaksın. Bir pazar günü için planların çok karışık gözükse de üstesinden gelmeyi başaracaksın. Sadece zamanı iyi değerlendirme konusundaki tutumunu yeniden değerlendirmelisin. Akşam saatlerinde bir süreliğine de olsa kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Topluma faydalı olmak için çaba harcıyorsunuz. Sizi kullanmak isteyenlere müsaade etmeden çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Elbette emeklerinizin karşılığını aldığınız günler olacaktır, biraz daha dayanmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Bugün eve ve ailenize yönelik konular, değişiklikler daha çok olabilir. Öğle saatlerinde güzel ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi talihsiz hissettiğiniz her konuda şansın sizden yana döndüğünü bilmek size iyi hissettirebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluk sahibi rolden yorulmuş olabilirsiniz. Size fazla gelen yükleri taşımaya devam etmeye çalışmak sadece aniden çökmenize sebep olur. Bir kriz anını beklemeden bazı şeyleri devretmeniz gerekiyor.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Şartlar sizden yana.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. Kariyer basamaklarından başarılı ve hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Daha sağlıklı besinler tüketmeye özen gösterin ve su tüketiminizi artırın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>