Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşten Yorulmuş Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün bir çeşit toplantıya katılabilirsiniz. Günün enerjisi size geçmişi düşünmek için ilham verecek. Çıkıp bir araya gelmeye karar verdiğin eski bir kolej arkadaşını arayabilirsin. Geçmiş maceralarınız hakkında sohbet etmek eğlenceli olabilir. Veya sizi bir süredir görmeyen bazı aile üyelerini çağırmaya karar verebilirsiniz. Neler yaptığınızı duymak onları mutlu edecek.

Bugün bir yerden bir yere ne kadar sürüklenirseniz, o kadar çok zaman ve enerji harcayacaksınız. Bugün belirleyici bir duruş sergileyin ve seçiminize güvenin. Sahip olduğunuz her şeyi verin, bu işe yaramazsa, farklı bir yaklaşım deneyin. Kararsız davranışlarla bir yere takılı kalmayın. İşler çok hızlı ilerleyecek. Hayatınızın kontrolünü elinize alın, aksi takdirde işlerinizde bir kukla olacaksınız.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve finans konularında çözüm üretme, düzenleme ve planlı hareket etme gayreti söz konusu olabilir. Zorunlu ödeme ve masraflar gündeme gelebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş dolayısıyla çok fazla efor sarf edip yorulduğunu hissedebilirsin. Patronundan birkaç günlük izin istiyorsun. Aranızdaki iyi iletişim izini koparmana yardımcı olabilir. Eşinle birlikte baş başa biraz kafa dinlemek istiyorsun kendini hobilerine ve sporuna verebilirsin. Spor yaparken kendini fazla zorlamamalısın kas ağrıların olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya eğitim ile ilgili konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Olaylara farklı bir bakış açısıyla bakarak durumu lehinize çevirebilirsiniz. Bugün aklınıza gelen yeni bir fikir ile finansal sorunlarınıza karşı toparlayıcı bir önlem alabilir her ne kadar vakitsiz harcamalar çıksa dahi önünüzü görebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Pratik zeka ve düşüncelerinizin sorularınızı aydınlatacağı bir gün.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde işlerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı enerjiler var. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda hassas dengeler oluşabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar aşk ve flört hanesinde işler olumluya dönüyor. Daha fazla dışarıda, kendi eğlencenize odaklı olacaksınız. Çocuklarla ilişikilerinizi güzelleştirme açısından şanslısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hırslı, azimli, mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün. Güçlü kişilerle ve özellikle kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda ortak paylaşım ve harcamalara dikkat etmelisiniz. Konsantrasyon gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize has tarzınız herkesi etkiliyor. Hatta bugün birkaç kişiye moda konusunda tavsiye vermek durumunda bile kalabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün aşk evinizde 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Aşk hayatınızda geçtiğimiz bir buçuk ayda yaşadığınız problemler çözümlenmeye başlayacaktır.Yeni bir ilişki konusu önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir. Çocuklarınızla aranızdaki bağları güçlendirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz, ilişkinizde bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyor ve bunu size en kısa zamanda açıklamaya çalışacak. Finansal konularda biraz daha dengeli davranmaya gayret edin.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>